Cevap: Girişken İletişim Kurmanın Yolları Alıntı: birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı
işte bu benim örnek almam gereken bir başlık. sanırım karşımdakini kırmama üzmeme yada ters düşmeme pahasına kendimden çok ödün veriyorum. bu aslında onları kaybetme değil de daha ziyade insanları hoş tutma çabamdan dolayı oluyor. ben istiyorum ki herkes huzurlu mutlu olsun/ kırgınlık üzüntü dargınlık olmasın bu nedenle ilişkilerime fazla önem verirken kendimi unutuyormuşum. dolayısı ile de pasif iletişim sergiliyormuşum. ve çoğunlukla bana çok yakın buldugum kişilere yapıyorum bu davranışı. karşımdaki bu pasif iletişimimden dolayı beni oldugum gibi tanıma fırsatı yakalayamadıgı ve benim hislerimi düşüncelerimi bilemediği için kendıne göre kendi düşünce ve hislerine göre hareket ediyor ve bu durum bana göre umursamaz önemsemez tavırlar sergılıyor olarak gözüküyor. bu durumda da onlara kırgın ve zaman zaman saldırgan olmasamda kendime öfkeli olabiliyorum. niye böyle oluyor /niye ben /gene ne yaptım /niye böyle davranıyorlar /bunumu hakediyorum vs. sorularla boğuşuyormuşum. bunu yaşadığım son olayda daha iyi hissettim. demekki biraz girişken olmam gerekiyormuş. girişken olabilmem için kendimi daha iyi tanımam ve kendimi ifade etme yollarını öğrenmem gerekiyormuş. buradan birkaç tüyo alayım kendıme:) çok şükür genel olarak iyidir insanlarla iletişimim ama kendimi ifade etmediğim böyle bilinçsiz zamanlarımda kendi isteklerimi baltalayıp huzursuzluklar çıkarabiliyormuşum. inşAllah bunuda çözücem ve ilişkilerim bir aşama daha katedicek. daha iyiye gidiyor yeni şeyler öğrendikçe iletişimim, kişisel gelişimim. iyi ki varsınız hayatım değiştinin her bir üyesi :) teşekkürler bu güzel paylaşım için sevgiyle ve ışıkla kalasın. | Rica ederim. Umarım faydalı olurrr  Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |