Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2011, 03:54 PM   #10 (permalink)
can_can_ny
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: evliyim ama başkasına aşığım çok acı çekiyorum

Merhaba,
Ben yıkılan evliliklere ve güzel giden ilişkilere gerçekten üzülüyorum.Evlilliğimde mutsuzum o yüzden dışarı kaçıyorum lafının arkasına sığınanlarıda yargılamak istemiyorum ama kendine güveni olmayanlar olaak görüyorum.
Öncelikle kendinizi dışarıya atıp başka insanları sevmek yerine evliliğinizde ki sorunun ne olduğu üzerinde çaba sartmeniz daha doğru benim görüşüme göre neden mutsuzsunuz yada eşiniz neden sizi mutsuz ediyor bunları hiç düşündünüzmü kendinizi eşininiz yerine koyup düşündünüz mü. Kişisel gelişim yolunda şunu öğrendim ki karşındaki kişide senin bir yansıman var.yani eşinden seni mutsuz edecek tavırlar görüyorsan.demekki o duyguları sen kendi içinde besliyorsundur.yada içinde bir korku vardır ki onu yaşıyorsundur.Yani eşinle mutsuz olmayı sen seçiyorsun aslında.Öbür kızlada mutlu olmayıs en seçiyorusun.
Mutsuzluğunuzu başka insanlarda aramak yerine kendi içinizdeki mutsuzluğu düzeltmeniz en doğrusu kendi içinizdeki mutsuzluğu yada buna benzer duyguları barındırdığınız sürece kısır dögü yaşayacaksınız.Şİmdi kendinizi iyi hissettiğiniz kişiyle ileride eşinizle yaşadığınız şeyleri onunlada yaşayacaksınız.peşiniz hiç bırakmayacak eşinizin sizi gerçekten sevdiğini hissediyorsanız eğer bence biraz daha mantıklı düşünmeniz gerekiyor.Sorunu kendinizde arayıp bulup onu tedavi etmeniz gerekiyor bunun için çabalamanız gerekiyor.Güzel olan şeyleri bozmak çok kolay ama o güzelliği tekrar yakalmak çok zor...

Bir insan kendi içinde mutluysa ve kendini seviyorsa iyi bir yaşam onu bekliyor bunu tüm kalbimle söylüyorum.

Umarım doğru yolu bulursunuz.
Sevgiyle Kalın.
__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla