Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 03:32 PM   #20 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Çıkış Denemelerinde Uygulanacak Bazı Teknikler;

• Uykudan uyandığınızda gözlerini açmayın, kımıldamayın, yataktan çıkmayın. Gözleriniz karanlık görmeye devam etsin bir süre. Hiç kımıldatmadan ellerinizi ve kollarınızı ellerinizi kaldırdığınızı hissetmeye çalışın. Gerçekte kaldırmıyorsunuz fiziksel olarak ama kaldırma komutu verin kollarınıza.

• Yine aynı pozisyonda uyandığınız anda kafanızdaki gürültü gibi olan dip sesi dinleyin ona odaklanın. Çınlama ve uğultuya odaklanın.

• UYANDIĞINIZDA HİÇ KIMILDAMADAN VE KALKMADAN, GÖZLERİNİZİ AÇMADAN TEKRARDAN KENDİNİZİ UYUMAYA ZORLAYIN.

GÖZLERİNİZİN KAPALI OLDUĞU BU ESNADA İMAJİNASYON ÇALIŞMASINA ODAKLANIN (YUKARDAKİ BARDAK ÖRNEĞİNDEKİ GİBİ). SADECE TEK BİR NESNEYE ODAKLANIN. Meditasyon çalışmalarında gül, mum ışığı vb. şeylere odaklanmak gibi.

Şimdi o belirlediğiniz nesneyi elinizle kavradığınızı hissedin ona dokunun her noktasına dokunun ve her detayını hissetmeye çalışın, avuçlarınızın içinde gibi.

Ayrıca diğer teknikler olarak;

• Gözleriniz kapalıyken arkanıza bakma hissi, ayaklarınızın yerinde başınız başınızın olduğu yerde ayaklarınız varmış hissi, pencerenin ve kapının yerinin ters tarafta olduğu hissi de (ters düşünme) kolaylaştırıcı etmenlerdendir.

• Alnınızın orta noktasını hissetmeye çalışın. Bir gerilme hissi gerçekleşecek ve alnının ortası tuhaf bir tepki verecektir. Bu tepkiye odaklanın. Eğer dönme ve titreme veya sallanma hisleri gelirse bunlara da odaklanın uzatmaya çalışın gerçekleşme sürelerini.

Hangisi gerçekleşirse sadece ona odaklanın. Daldan dala atlamayın. Mesela sallanma geldiyse sadece sallanmaya odaklanın ve sallandığınız hissi dışında aklınıza bir şey getirmeyin. Astral seyahati bile düşünmeyin sadece sallanmaya odaklanın.

• Uyandığınız esnada sanki kalkıp duvara dayanmış hissi verin kendinize. Elinizi kaldırmadan kaldırma komutu vermeniz gibi çok ani olsun bu ve gerçekçi çıkıp duvara yaslanmak ayağa kalkıp. Bedeniniz sabit dururken sanki uyanmışsınızda duvara dayanıyormuşsunuz gibi davranın.

• Üstteki örneklere ek olarak aniden kalkma, uçma, ipe tırmanma vs. de uygulanabilir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla