Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 03:29 PM   #19 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

İmajinasyon Çalışması Uygulaması

Uykudan uyandıktan sonra gözlerini açmadan yatakta olduğunuz durumdasınız. Henüz uyandınız ama yataktan çıkmadınız. Odanızda bir yere koyacağınız bir nesne belirleyin. Yukarıda örnekte bir bardak seçilmiştir. 3-5 saniye gözünüzde o bardağı canlandırmaya çalışın. Gözünüzün önüne bardak kısa bir sürede gelecektir. Geldiğinde bardağa yoğunlaşın ve odaklanın. Bardak görüntüsü gözünüzde netleşecektir zamanla. Daha sonra bardağın görüntüsü hareketlenmeye başlayacaktır yani farklı açılardan bardağı göreceksiniz. Sonra görüntü gerçek bardakla eşleşecek ve bardağa odanızda sanki onun yanına gitmişte bakıyormuşsunuz gibi göreceksiniz. Bu bardağı yatmadan önce biraz inceleyin öyle yatın.

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli şey şudur. Sakin olmalısınız ve aceleci olmamalısınız. Bardağın detaylarını yavaş yavaş incelemelisiniz. Bardakla bir olmalısınız. Yani hemencecik bu tarafatan böyledir üstten böyledir yandan böyledir deyip geçmemelisiniz. Yoksa görüntüden uzaklaşırsınız dikkatiniz dağılır ve başka şeyler düşünmeye başlarsınız. Burada bardağın varlığını hissetmenizdir önemli olan nasıl göründüğünü onun size göstermesini bekleyin. Bardak size kendini gösterecektir.

Daha öncede belirttiğim gibi görüntü size gelir siz görüntüye gitmezsiniz.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla