Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2011, 03:27 PM   #18 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Astral Meditasyon ve Ters Düşünme

Zamanlama:

Bu konuda birçok yerde belirttiğim gibi “kalkınca” denemek en doğrusudur. Sabah kalkınca veya yorgunken eve geldiniz bir süre uyudunuz ve sonra uyandığınız vakitler en önemli vakitlerdir.

En iyi zamanlama yatakta uyandığınızda yataktan çıkasınız gelmez hani gözleriniz açılır sonra dur biraz daha uzanayım dersiniz ya işte o andır. O an ipe tırmanma hissi vermeniz hatta sadece kendinize dışarıdan bakmayı denemeniz çekilme hissini yaşamanızı sağlayacaktır ve heyecanlanmadan bir süre devam ederseniz çıkış gerçekleşir. Bu anlattıklarım 3-5 dakika içinde olur.

İzlenecek Sıralama Nasıl Olmalıdır? Nasıl Uzmanlaşabilirim?

Çıkış denemeleri – Çıkış – Detaylandırma – Hareket etme – Süreyi uzatabilme

İlk olarak deneme aşamasına değinelim. Söylediğim haldeyseniz yeni uyanmışlık durumda denemeleri kesinlikle ihmal etmeyin hiçbir fırsatı kaçırmayın. Lusid rüyaların sonlarına doğru artık uyandığınızı fark edersiniz hani gözünüzü açsanız çıkıp yataktan kalkarsınız adeta uyanıksınızdır ama yatakta durup o görüntüleri izlemeye devam etmek istersiniz ya işte o durumda çekilme hissi ve kendine dışarıdan bakma hissi en etkili yöntemdir.

Çıkış gerçekleştiğinde genellikle beyaz ekran görülür yani parlaklık ve anlamsız efektler. Fakat bilinçaltınız sebebiyle genellikle odanızda çıkarsınız. İlerlettikçe işi zamanla istediğiniz yerde de çıkışlar olabilir. İlk çıkıldığında görüntü yukardaki bardak örneğindeki gibidir.

Zamanla bir nesneye odaklanırsınız ve nesneyi bilincinize detaylı olarak tanıtırsınız. Görüntü aynen şu an gördüğünüz hale dönmeye başlar. Tabi bu detaylandırma çalışmaları yaparsanız olur. Normalde görüntü fludur.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla