Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2011, 01:28 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

Alıntı:
Edward_87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba, ben bu siteyle karşılaşalı 1 ay oldu.Çok memnun kaldım.:) fakat bir sorum olacak telkinlerden suçluluk ve egoyu indirdim ve bir haftadır dinliyordum. Baş ağrısı, mide bulantısı vs. belirtiler oldu.Daha sonra 3 gündür sosyallik arttırıcıyı ve egoyu dinlemeye başladım. etkisini az gördüm ve bazı durumlarda yine kendimi suçlama eğilimleri görüyorum. Tekrar suçluluk ve egoyu mu dinlemeliyim?? Telkinleri kulaklıkta dinliyorum. hoparlörden dinlesem aynı etki yapar mı??yardım ederseniz çok sevinirim..^_^
Merhabalar,

Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Bu telkinlerin günlük 8-10 saat dinlenmesini toplamda en az 70-80 saat dinlenmiş olmasını öneriyoruz diğer telkinlere geçmek için. Dolayısıyla sosyallik artırıcıyı eklemek için biraz fazla acele etmişsiniz.

Bir süre daha ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenizi isteğinize göre şekillendirebilirsiniz.

Eğer dinlemenizde herhangi bir sakınca yoksa hoparlörle dinlemeniz kulaklıkla dinlemenizden hem sağlık açısından, hem de telkinlerin etkisi açısından daha yararlıdır.

Sevgilerimle.