Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2011, 07:30 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kendi Kendine Hipnoz Kitabından Alıntılar

KENDİ ÜZERİNİZDE ÇALIŞMAYA SÖZ VERMEK

Kendi kendine hipnozdan maksimum faydayı sağlamak için çok zaman ve emek harcamanız gerekir. Olumlu değişikliklerin olmasını sağlayacak kişi sizsiniz. Bu da amaçlarınıza çok bağlı olmak zorundasınız demektir. Kendi kendine hipnozu hayatınızın bir parçası yapmanız gerekecek, böylece de bu kitabın tekniklerini kendi tercihlerinize uydurmak ve uygulamaları mümkün olduğunca zevkli hale getirmek için harcanan zamana değecektir. Kendinizle başlamak muhtemelen kendi üzerinizde günlük çalışmayı gerektirecektir.

İnsanlar çoğu zaman çok meşgul olduklarını ve hayat tarzlarının kendi kendine hipnozu uygulamaya izin vermediğini söylerler. Bu insanların televizyon seyretmek veya bir fincan kahve içmek için vakitleri vardır. Herkesin ne kadar kısa olursa olsun boş bir zamanı vardır. 'Gerçekten meşgul' olan insanlar gerçekte ken-' di kendine hipnoz yapmanın şu zam'an onlar için öncelik değeri olmadığını söylemektedirler. Kendi kendinizle çalışmaya söz vermeniz olumlu değişmeyi kazanmaya ve devam ettirmeye ne kadar değer verdiğinize bağlı olacaktır.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla