Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2010, 02:37 PM   #2 (permalink)
psikolog_ank
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 9
Tesekkür: 1
10 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
psikolog_ank has a spectacular aura aboutpsikolog_ank has a spectacular aura aboutpsikolog_ank has a spectacular aura about
Standart Cevap: derin transa dalarken hata raporu veriyor. Sadece bilgisi olanlar baksın

merhaba psikolog aynı zamanda hipnoterapistim ;)
1.; kendinize otohipnoz uygularken derin hipnoz aşamasına geçiş anında ne tür imajinasyonlar kullanıyorsunuz,göz kapağımızdaki titremeler hayal ettiklerinizin hızına göre değişkenlik gösterir,eğer yoğun bir şekilde imajinasyonlar kuruyorsanız göz kapağınızda buna bağlı olarak titremelerde çoğalacaktır.
2.;hipnoz anında zamanda ve görüntülerde değişimler yaşanabilir,uzun süre transta kalmışsınızdır ancak uyandığınızda çok kısa bir zaman dilimi olarak gelebilir. Görüntülerde küçülmeleri tam olarak anlayamadım,uyandıktan sonra mı oluyor,belki biraz ayrıntılı anlatabilirsiniz ?
3.;hipnotik trans anında vücudumuzda belli başlı değişimler olur,genel bir gevşeme ve rahatlama içerisine gireriz,her vücudun bu gevşeme ve rahatlamada vereceği tepkiler farklıdır,yanaklarınızdaki uyuşma geçmiş deneyimlerinizden kaynaklanıyor olabilir,altında farklı sebepler yatıyor olabilir, veyahutta trans anına geçmenin verdiği bir tepki olabilir,eğer dikkatinizi çok fazla dağıtmıyorsa önemli olduğunu düşünmüyorum.

Vücudunuzdaki değişimlere odaklanmanız çok iyi,ancak vücudunuzdaki değişimleri farkettikten sonra zihinsel olarak boşalma sürecine dikkatinizi yöneltmeniz daha önemli,vücudunuzu akışına bırakın.;)
psikolog_ank isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla