Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2010, 12:05 AM   #8 (permalink)
scouter
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 199
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough
Standart Cevap: telkin dinleme süresi

Ben günde 7-8 saat süre ile dinlemedim. Daha önce belli bir programı takip etmeden rastgele dinleyebildiğim kadar dinliyordum. Bu da değişken bir ruh haline sahip olmama sebep oluyordu. Çok büyük dalgalanmalar yaşadım.

Ama daha sonra şöyle bir yol izledim:

Yabancı kişisel gelişim sitelerinde bu tarz bilinçaltı mp3'lerinin hiç ara vermeden hergün dinlenecek şekilde 21 gün boyunca sürekli dinlenmesi gerektiği yazıyordu. Bunun nedenini araştırdığımda 21'in rastgele bir sayı olmadığını, beynin 21 gün boyunca ara vermeden sürekli yapılan şeyleri otomatiğe bağlayarak alışkanlık haline getirdiğini, alışkanlık haline getirmek istediğimiz davranış ve düşünveleri 21 gün boyunca sürekli yenilersek beynin bu alışkanlığı kazandığını öğrendim.

Ben de kendime şöyle bir program hazırladım ve uygulamayı başardım.

Önce hangi telkinleri dinleyeceğime karar verdim. (Daha önce yaklaşık 3-4 ay boyunca dinlemeye alışık olduğumdan birden fazla seçebildim ama siz mümkün olduğunca tek veya iki telkin seçmeye dikkat edin.) Ego, Suçluluk, Kendine Güven, Başkalarının Düşünceleri ve Bilinçaltı Temizliği telkinlerini seçtim.

Sonra bu telkinleri 21 gün boyunca hiç ara vermeden gündüz iş saatinde her biri 45-60 dakika ve gece uykumda (beni rahatsız etmeyecek şekilde doğa versiyonlarını seçerek) 45-60 dakika boyunca arka arkaya dinledim.

İlk başlarda farkı hissedemiyorsunuz ama 21 günün sonuna yaklaşırken düşünce ve hayata bakış açınızdaki değişiklikleri başlangıç ile kıyasladığınızda büyük fark görüyorsunuz.

Bazı insanların çapaları çok güçlü olabiliyor ve 21 gün tüm bu alışkanlıkları değiştirmek için yeterli olmayabiliyor. Bu nedenle 21 gün tamamlandıktan sonra da aynı düzende bir süre daha dinlemeye devam edin.

Farkı göreceksiniz....
__________________

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla