Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 12:38 PM   #10 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Bugün affediyorum...

Affediyorum, bana bu son ay içinde yaptığın söylediğin her şeyden dolayı,
Beni hiç düşünmeden, senin için yaptığım bunca şeyden sonra, bir dakikada satsan da, ilk fırsatta yeniden satacağını bilsem de seni affediyorum.

Beklentisizlik ve her şeyi senden bekleme telkini yapıyorum kendime. Böylece üzülmeyeceğim bir daha. Seni olduğun gibi kabul ediyor ve affediyorum.

Ben her şeyi kendim istedim ve kendim için yaptım. Bu tamamen benim kişisel gelişimim ve kariyerimle ilgili bir durum. Sen ya da bir başkası karşısında ben yine ben olarak kalacağım.

Sana öfkelendiğim, küçümsediğim ve binlerce laf ettiğim için kendimi de affediyorum. İş yerimde ya da sosyal hayatımda karşıma her türlü insan çıkabilir. Sen de benim dayanıklılığımı arttırdın. Teşekkür ediyorum. Sen ve senin gibi insanlar sayesinde bugün bu kadar güçlüyüm.

Kendimi ve seni affediyorum.
Ruhumu rahatlatıyorum, sırtımda boğum boğum biriken gerginlikten kurtuluyorum. Midemde biriken tortulardan, hazımsızlıklardan kurtuluyorum.
İnsanlar ben izin verdiğim sürece beni üzebilirler.
Buna izin verdiğim için de kendimi affediyorum.

Derin nefes alıp vermemle birlikte içimden çıktı öfkem.
Mutluluğa ve huzura yer açıldı. Ruhumdaki en ufak karaltılardan kurtulup yerlerine aydınlığı koyacağım.

İlerlemeyi hakediyorum,
Her şeyin en iyisini hakediyorum
Kendimi seviyorum
Kendimi affediyorum

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla