Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2010, 09:12 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: inanilmaz bir olay yasadim

Alıntı:
mahperinin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, bende de ergenlik döneminden itibaren çok ciddi yüz kızarıklığı oluyor. Bunun için doktora gittiğimda kılcal damarların yüzeye yakın olduğundan kaynaklandığını söylediler. Fakar ben daha çok heyecanlandığımda ve sıkıntılı olduğumda yüz kızarıklığım artıyor. Bunun için telkinlerin etkili olacağına inanıyorum. Sizde yüz kızarıklığının geçtiğini söyleyince bu umudum daha da arttı. Hangi telkinleri ne kadar süreyle dinlememi önerirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba mahperinin,

Aşağıdaki linkte ve birkaç başlık altında anlatmıştım tekrar yazmıyım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kizarmak.html

Onun dışında rehber bölümünü incelersen ve telkinler hakkında genel bir bilgiye sahip olursan daha iyi olacaktır. Telkinlerin etkisi kişiden kişiye farklılık gösterir. O nedenle belli bir süre vermem doğru olmaz. Ancak önerilen sürelerden çok daha fazla dinlediğimi söyleyebilirim. Kendindeki etkileri zaten gözlemleyeceğin için yeterli sürelerde dinleyip dinlemediğini anlayabilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla