Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2010, 01:52 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: inanilmaz bir olay yasadim

Gerçekten harika bir olay. Eğer bu kendinize olan güveninizi sarsan bir hastalıksa telkinlere bağlı olarak iyileşme göstermiş olabilirsiniz. Benim deneyimlerime göre fikrim ego, suçluluk ve kendine güven telkinlerinin etkisi kendimize güvensiz olmamıza neden olan konularda etki etmesi... Vitiligo gibi bir hastalıkla kıyaslamam doğru olmayabilir belki ancak bende de çok aşırı kızarıklık vardı ve inanılmaz utanç duyuyordum bundan. Bu düzelmişti başlangıç telkinleriyle. Güvensizlik yaratan faktörler ortadan kalkınca da insanın kendine olan güveni artıyor.

Ne şekilde olursa olsun bir şekilde bilinçaltınız artık vitiligo olmadığınızı kabul etmiş ve vücudunuzda gerekli düzenlemeleri yaparak cildinizi normal rengine getirmiş. Ben sizi tebrik ediyorum. Gelişimleriniz ve böyle olumlu değişimleriniz daimi olsun.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla