04-12-2010, 12:55 AM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Herkes kendindeki değişimleri yazsa? Alıntı: Emel.. Nickli Üyeden Alıntı
evet ama.. bazen istem dışı giriyosa.. 2gün önce bi işe başvurduydum bugün kbl edilmedim.. :(.. umudumu kaybettim.. çıktı diye çok sevinmiştim ama olmadı.. hayırlısı değilmiş.. işsizim.. :(.. dedkleriniz doğru olabilir ama işsizlik sınıfında olmak nsl bişiy hiç tattınız mı acaba,başarılı olamamak en önemlisi.. | İstemdışı diye bir şey yok. Bu sizin bulduğunuz bir mazeret. 
O işe kabul edilmemeniz sizin için bir kriter mi? Kendinizi böyle mi değerlendiriyorsunuz? Başarı o işe alınmanız, başarısızlık kabul edilmemiş olmanız mıdır? Bence başarı sonuç ne olursa olsun elinizden geleni yaptığınızı bilmektir. O işe girmemiş olmanız belki sizin için daha iyi fırsatların kapısını açacak.
Sorunuza gelince... Öncelikle şunu bilmelisiniz. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil. Hepimizin günlük koşuşturmaları, sıkıntıları var. Ancak sorunu yaratan durumlar değil bizim olaylara bakış açımızdır. İşsizlik sınıfında olmanın nasıl bir şey olduğu konusunda 1.5 yıllık deneyime sahibim. İşsizim ve en iyisine ulaşabileceğime inanıyorum. Başarısız olduğum gibi şeyleri önceden ben de düşünürdüm. Ama artık başarısız bir insan olduğumu düşünmüyorum. Umudumu yitirmedim yani. Aynı umuda sizin de sahip olmanızı dilerim.
Sevgilerimle. |
| |