Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2010, 12:15 AM   #15 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: iç huzur istiyorum

Alıntı:
Emel.. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
başarmak...? işte onu yapamıyrm.. :(.. iç huzur nedir ki...? ben onu bilmiyrm.. gerçekten böle bişiy var mıı...? ben yıllar önce kaybettim.. kafamdaki iç huzura dur diyemiyrm.. anlamsız,saçma sapan takıntılar yüzünden.. dur artık diye çığlık atasım geliyo bazen.. ama yine de başarılı olamıyrm.. :(.. beni hiç dinlemiyo.. beni esir aldı,ondan kurtulmak istiyrm ama olmuyo kurtulamıyrm.. yakında beynimi yicem diyede korkmuyo değilim hani.. :)..
İç huzurunuzu yıllar önce kaybettiğinizi söyleyebiliyorsanız eğer geçmişte iç huzura sahip olduğunuzu aslında farkında olmasanız da kabul ediyorsunuz demektir.

O zaman yapmanız gereken şey şu: İç huzurunuzu kaybetmenize neden olan şey nedir? ona bakın. Siz ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. İyice düşünüp o olayı ya da deneyimi dönüştürebilirsiniz.

Bir şeyin olmasını istemiyorsanız istemediklerinize değil, istediklerinize odaklanmanız, isteklerinize enerji vermeniz daha iyi olacaktır.

Bu anlam da telkinlerden de faydalanabilirsiniz.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla