Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2010, 11:14 AM   #16 (permalink)
smyrna1
Guest
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 275
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Alıntı:
ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
GUVEN GUVENİ BESLER: BUNDAN EN COK NASİL YARALANİLİR?

Heyecan duyarak coshkunuzu bashkalarina da yayabileceginiz gibi, kendinize guvenerek hareket ettiginizde bashkalari da size ve soylediklerinize guven duyacaklardir.

Vasat yetenekli insanlarin, sadece kendine guvenir bicimde davranmayi bildikleri icin buyuk yetenekleri olanlardan daha ileri gitmeleri, uzucu de olsa gercektir.

Tum buyuk liderler, kendine guven duyarak hareket etmenin onemini anlamishlardir. Napolyon, diger insan ilishkilerin konularinda iyi bir ornek teshkil etmese de guven, duygusuyla hareket etmenin sihrini bilmekle ve bunu sonsuz olcude kullanmaktaydi. İlk surgun edilishinde, Fransiz askerleri onu almaya geldiginde kacmadi, saklanmadi. Bunun yerine, onlari karshilamaya cikti. Bir orduya karshi, bir adam. Yine de, durumu kendisinin yonettigine olan muazzam inanci, bir tilsim gucundeydi. Askerlerin, emirleri kendisinden almasini belkler shekilde davraninca, onlar da onun peshi sira yurumeye bashladilar.

Kimse kaypak, kararsiz, ne dediginin veya ne istediginden emin olmayan kishileri sevmez.

İcgudusel olarak, ne istedigini bilen ve bunu elde etmek ister bicimde davranan kishiyi begeniriz. İnsanlar shuphe icinde veya basharisiz olanlari sevmez.
çok doğru güven her kapıyı açmaya muktedir..
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla