Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2010, 01:21 AM   #15 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

GUVEN GUVENİ BESLER: BUNDAN EN COK NASİL YARALANİLİR?

Heyecan duyarak coshkunuzu bashkalarina da yayabileceginiz gibi, kendinize guvenerek hareket ettiginizde bashkalari da size ve soylediklerinize guven duyacaklardir.

Vasat yetenekli insanlarin, sadece kendine guvenir bicimde davranmayi bildikleri icin buyuk yetenekleri olanlardan daha ileri gitmeleri, uzucu de olsa gercektir.

Tum buyuk liderler, kendine guven duyarak hareket etmenin onemini anlamishlardir. Napolyon, diger insan ilishkilerin konularinda iyi bir ornek teshkil etmese de guven, duygusuyla hareket etmenin sihrini bilmekle ve bunu sonsuz olcude kullanmaktaydi. İlk surgun edilishinde, Fransiz askerleri onu almaya geldiginde kacmadi, saklanmadi. Bunun yerine, onlari karshilamaya cikti. Bir orduya karshi, bir adam. Yine de, durumu kendisinin yonettigine olan muazzam inanci, bir tilsim gucundeydi. Askerlerin, emirleri kendisinden almasini belkler shekilde davraninca, onlar da onun peshi sira yurumeye bashladilar.

Kimse kaypak, kararsiz, ne dediginin veya ne istediginden emin olmayan kishileri sevmez.

İcgudusel olarak, ne istedigini bilen ve bunu elde etmek ister bicimde davranan kishiyi begeniriz. İnsanlar shuphe icinde veya basharisiz olanlari sevmez.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla