Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2010, 11:53 PM   #22 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 296
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

Arkadaşlar en yakın arkadaşımla şöyle bi çalışma yaptık, ikimiz de hayal ettiğimiz ideal sevgiliyi sanki varmış gibi anlattık, hayal gücümüzle süsleyerek bir liste oluşturduk. eski erkek arkadaşımda eksik olduğunu hissettiğim yönlerin ve eski ilişkimde özlemini çektiğim şeylerin farkına varmamı sağladı, bu çalışma sayesinde ilişkime dışarıdan bakabiliyorum bu açıdan çoook olumlu oldu... =) her gece yatmadan önce bu listeyi okuyorum ve içimi öyle bir mutluluk kaplıyor ki sormayın =)

listeyi okuduktan sonra "aradığım kişi de beni arıyor ve ben onu bana nasıl geleceği konusunda serbest bırakıyorum." diyorum ve evrene teşekkürlerimi yolluyorum.... nasıl bir enerji veriyorsa artık bunu ne zaman yapsam dans edesim geliyor...

erkek arkadaşımın bana dönmesini istediğim zamanlarda ise "eğer benim için hayırlısı ise evren tekrar bir arada olmamız için gereken durumu hazırlar" diyorum avuntu oluyor, hayırlısıysa olacak, hayırsızsa olmayacak diyorum... =))

galiba bunları yaparak atlatacağım ayrılık acısını... forumda soran bir kaç arkadaş olmuştu paylaşayım dedim.... bazen zor oluyor bi anda bütün savunma mekanizmam yerle bir oluyor bir şarkıyla bir film sahnesiyle vs. öyle zamanlar zor geçiyor ama genelde aklımı başıma toplayabildiğim zamanlar bunları düşünerek ve yaparak ayakta duruyorum hatta uzun zamandır olmadığım kadar güçlü ve mutlu hissettiğim oluyor kendimi...

sonra içimden bi ses "kendini kandırma yalnızsın" diyor.... yalnızlık korkusu benim bilinçaltımda çok derinlere işlemiş bir şey... bunun üstesinden gelmek için ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla