Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2010, 01:51 PM   #1508 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

İki nokta özeti;

1) Kendi bedeninizde ya da partnerinizin bedeninde dokunduğunuzda yapışık, sert ya da sabit hissettiğiniz bir nokta belirleyin.

2) Birinci noktayı bırakmadan, birinci noktayla alakalı ikinci bir nokta bulun. Bu nokta, iki nokta arasında daha gergin ya da iki alan arasında manyetik çekim varmış gibi hissettirecektir.

3) İki nokta arasında isteğe bağlı bir bağ oluşturarak ölçme olanağı sağlar.Unutmayın: Kuantum teorisine göre dolanık hale gelmeden ya da onunla etkileşime geçmeden bir şeyi gözlemleyemezsiniz. Hayal gücünüzle, hislerinizle bu noktalar arasındaki gözlemleme eylemi onların öyle olmasını sağlar. Bu verileri dolanıklaştırır. Sonuç olarak, gözlemlemeyi ve etkileşimde bulunmayı seçtiğiniz madde dalgasını keser.

4) Şimdi neyin farklı olduguna dikkat edin. İki noktanız arasındaki alan daha yumuşak, daha az sabit hissedilir. Bu bölgedeki değişimleri farkedebilirsinizsize veya partnerinize sıcak basabilir. Bedenin sarsılmaya başlaması ya da bilinçsiz bir ritmle hareket etmesi olağandışı bir durum değildir. Partnerinizin arkasında durun çünkü size anlattığım bilinç haline gerçekten girmişseniz partneriniz bilincini o an kaybedebilir. Her şeye hazırlıklı olmakta yara var, ani kahkahalara, ağlamalara, duygusal/fiziksel rahatlamayla ilgili diger hallere de hazırlıklı olun.

Hatırlanması gereken önemli noktalar;

1) Herhangi birşeyi ölçmek için en az iki nokta gerekmektedir.

2) Yeni bir şey öğrenmek için, farklı olanı farketmeye başlayın.

3) Neyin farklı olduguna dikkat etmek kritik yargılamalardan uzak durmanıza yardımcı olur ve yeni bir hareket alanı sağlar. Başka bir deyişle, pratikle yeni bir beceri edinir, yeni bir faaliyet yaratırsınız.

Düşüncelerinizi susturabildiğinizde, evrensel enerjinin büyük deniziyle ya da Sıfır Noktası Alanı ile birlikte çalışırsınız.

Doğru şey yapıyor muyum, yapmıyor muyum saplantısına kapılmayın.

Aktif olarak düşünmeyi bıraktığınızda, düşünücenizin hedefiyle bir olursunuz.

Matrix Enerjisiyle çalışmanın bir başka yolu da semboller ve arketiplerle çalışmaktır.

Ön sezilerinize önem verin ve çok dikkat edin. Çünkü bilinçli halinize göre çok daha fazla bilgiye dayanırlar.

Mesela biri kaskatı omuz şikayetiyle geldiğinde, o omuzun bir kalıp buz oldugunu ve öğlen güneşinde eridiğini imgelemek yararlı olur. Sözde kaskatı omuz sorununa ben bir defadan fazla bu şekilde yaklaştım.

Üzerinde çalıştıgınız kişinin sağ omzunda ağrı ya da rahatsızlık oldugunu düşünün. Yapılacak en basit şey bir dalga modeli yaratmaktır. Yani tüm yapmanız gereken ilgili skapula/üçgenin yönünü ayarlamaktır. Hayalinizde fazla yüksek ya da eğik görünüyorsa onu düzeltilmiş pozisyonda tekrar hayal edin ve asıl kemiğin hayal ettiğiniz pozisyona en yakın şekilde hareket ettiğini görün. Bu teknikle ne kadar etkili ve derin bir sonuç aldığınızı görünce şaşıracaksınız.

Bildiğinizi düşündüğünüz şeyi bırakın gitsin. Böylece düşünceleriniz daha çok arzu edilebilen yeni sonuçlar yaratabilir.

Etrafımızdaki bilgiye karşı kendi gözlerimizi kapatırız. Psişik ya da sezgisel olmanın en kolay yollarından biri bilinçsizce aldığımız bilgiyi silme alışkanlığını bırakacak bir hedef belirlemektir.

İki nokta tekniğinde öğrendiğiniz şey,içine girip aktif hayal gücünüzün gücüyle deneyimleyebileceğiniz yeni bir oyun yaratmaktır.

İki nokta yöntemi değiştirmek istediğiniz şeyi ölçmenizi sağlar. Başlangıç noktanızı belirledikten sonra yaratıcılığınızı modele odaklayın. Sonrasında, rahatlayın ve alfa rahatlama, gevşeme haline geçin. Bilinciniz, maddenin kuantum haliyle etkileşime geçtiğinde eyleminiz gözlemci ile gözlemleneni birleştirmek için dalgalanmalara sebep olur. Hedef aldıgınız şeyle bir olursunuz. An be an birbirinze kaynaşarak.

Aşırı düşünme, arzu edilen sonucun yolunu tıkayabilir.

“Şu anda neyin farkındayım?” gibi bir soru beynin dikkat etmesini ve göreve bağlı duyumal verileri ya da farkındalığınızın o andaki odağı olan hedefi almasını sağlar.

Her şey zamanla olur olur fikri beyinlerimizin geçici yazılımı tarafından empoze edilen yanlış bir kanı ya da halisunasyondur. Kuantum realitesinde bir olasılığı düşünün. Her şey anında gerçekleşebilir.

İzafiyet teorisine göre zaman değişken bir şeydir ve gözlemcinin bakış açısına dayanmaktadır. Arkadaşlığından zevk duymadığınız biriyle zaman geçirmek zorunda kaldınız mı? Sık sık saatinize bakıp bu işkencenin ne zaman sona ereceğini düşünmüşsünüzdür herhalde. Böyle bir durumda saatin ne kadar yavaş ilerlediğni farkettiniz mi? Bunu yeni bir sevgiliyle birlikte olduğunuz zamanla kıyaslayalım. Dokuz-on saat bir zaman size beş dakikada geçmiş gibi gelir muhtemelen. Bu gibi durumlarda algılarınız ve zamanın geçişi için içsel referans göstergeniz değişmiştir.

The Yoga of Time Travel adlı kitabında Fred Alan Wolf, Kuantum dalga eylemi vasıtasıyla zamanda geriye giderek şimdiki ya da geçmişteki bir olayla gelecekteki bir olayı birbirine bağlamak mümkündür demiştir.

Gelecekten geriye giden fotonların bizim geçmiş dediğimiz yönden ileri giden fotonlarla nasıl karşılaşabileceğini hayal ettim. Bu iki foton dalgalarının buluştugu yer, etkileşim noktaları, şu andaki anı yaratır. Kişisel zaman/uzay deneyimlerimizin koordinatları iki foton akışının karşılaştıgı yerde oluşur.

Bu cümleyi kavradığınızda, geçmişinize “gidip” onu yeniden organize edebilmenizi sağlayacak ve somut bir temel oluşturacaksınız. Geçmişteki duygusal, fiziksel bir yaralanma ya da başka bir olayı şarj etmek için belirli bir zamanı hedefleyerek İki Nokta uygulayabilirsiniz.

Kavramsal açıdan geçmişinizin unsurlarıyla şimdiki zamandaki odağınızı birbirine bağlayabilirsiniz. Farklı, daha yararlı bir sonuç sağlayarak, bir travmayı çözebilirsiniz.

O olayın ya da travmanın önceden hatırladıgınız şekilde olmadığını yeni bir sonucu hayal etmek için kullanabilirsiniz. Bunu yapmanın tuhaf ve muhteşem yanı başarılı bir şekilde eylemi tamamladıktan sonra bu olaydaki diğer kişinin de olayın detaylarını hatırlamamasıdır.

Mesela birinin dizi üzerinde çalışyorsunuz,dizinin incindiği zamana geri gittiğinizi ve geçmişte diz incinmesinin modelini değiştirebildiğinizi hayal edebilirsiniz. Bu incinmiş olan dizi iyileştirebilir ve ayrıca yaşamındaki o periyodun tüm deneyimini de dönüştürebilir.

Zaman bir hologram olarak hayal edilebilir ve geçmiş olaylar hatırladıgınız şekilde şekillendirilebilir.

Dr. Richart Bartlett.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla