Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2010, 07:15 PM   #64 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Hediye Mutluluk Telkini

Benim bir sorum olucaktı:)

Şöyle ki ben suçluluk duyan kendine affetmeyen kendine güvenmeyen sürekli erteleyen insanları pek sevmeyen başkalarını düşüncelerine çok kafa takan biriydim ve daha bir sürü şey.. ilk olarak söylediğiniz üzere ego ve suçluluk ile başladım ve benim için faaliyete geçmek, ataleti yenmek, gelişimimi daha hızlandıracagı için 5. günümde ertelemeyi bırak telkinin ekledim listeme (hem diğer telkinleri destekleyici etkisi oldugu için)

ilk 11 günde toplamda 117 saat sırf ego ve suçluluk dinlemiş oldum yani 80 saatlik sınırı tamamladım ama 15günü tamamlamak ve telkin etkisinin tam anlamıyla oturması amaçlı devam ettim dinlemeye ve bugün 16. günüm 1ay sonra kpss sınavına gireceğim kendime güvenimin oturması, hayatın her alanında atacagım adımlara güvenebilmem amaçlı kendine güvenide ekledim listeme. ego-suçluluk-ertelemebırak-kendinegüven şeklinde oldu listem. ve sınava 1 yada iki hafta kalada sınav heyecanı telkinini listeme almayı düşünüyorum.


ama şunuda farkettimkii ben tam anlamıyla suçlulugumdan kurtulamadım hala günde birkaç defa olmak üzere olumsuz düşüncelere kapılıyorum sonra bu olumsuz düşünceler gerçekleşirse düşündüğüm için diyede çok korkuyorum. hala üzerimdeki ataletten kökten kurtulabilmişde değilim. şimdi kendine güvenimin gelmesi amaçlı kendine güven dinliyorum. ve mutluluk telkininide en kısa sürede listeme eklemek istiyorum olaylara daha pozitif yaklaşabilmek daha olumlu düşünebilmek amaçlı.


sizce 15günde bir listeye yeni telkin eklemek doğru mudur? ve de mutluluk telkinini ne zaman ekleyebilirim listeme, sizin öneriniz nedir acaba? kendine güvenle birlikte mi yada bir hafta sonramı? 15gün yada 3hafta sonra sınav heyecanı dinlemeye başlıcam. yada sınavı atlattıktan sonramı dinlemeliyim mutlulugu acaba? yardımcı olursanız değerli fikirlerinizle sevinirim:)


ışıkla kalın:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla