Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2010, 09:55 AM   #4 (permalink)
Neptün
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: BAĞIMLILIKLARDA EN SON TRENDLER!

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kitap (buna okuma da denebilir) krizim var benim şu sıralar okadar sık olmasa (ki bunu netten makale okumaya baglıyorum) hergün her saniye kitap okumak istiyorum :/ aynı anda o kitabıda okumak istiyorum bu kitabıdaaa. bazen o kadar ki yatarken ayrı kitap, çantama dışarıda okumak için ayrı kitap, pcde ayrı e-kitap okudugum oluyor. gazete ve dergileri saymıyorum bile. öyle krize giriyorum ki kitabı resmen parçalayıp yiyip yutasım var o şekilde. mideme dokunacak kafama girmeyecek diye yapamıyorum tabii. ama kitapları kemirmediğimi söyleyemem:/ kitabı okurken kapagını ısırasım gelio. sanki diş izim çıkınca daha çok aklıma girecek silcem süpürcem kitabı gibi gelio:( yemek gibi bişi bu kitabını okumaya acıkırmı insan? günde üç öğün bazen 3dende fazla, işim yoksa bütün güüünn bile olabilir. ilaç gibi almadımmı krizim tutuo. okumadımmı başlıom delirmeye. o dereceki birin elinde kitap görmeyeyim.. hem merak ediyorum ne okuyor acaba diye. hele de otobüslerde çatlarım:( kalabalıkta soramamda. bütün gün içmi kemirir. kıyıdan köşeden kitabın ismine bakar aklıma yazarım. evde gelince araştırırım konusu ne filan die :/ ama bu yeme işi fena :/ okurken gözüm doyuyor, sesli okursam kulagımın pasıda siliniyor, ee güzel kitaplarla ruhum kalbimde doyuyor ama midem kazınıyor ısırmak istiyorum kitaplarımı. tadını almazsam eksik kalıo sanki bişiler :/ inancımı ve ruhsal gücümü geliştirmek için Muhammed Bozdağ'ın Ruhsal Zeka isimli kitabını okuyorum. kitaba bayıldım va kütüphanede buldugum ve geri vermek zorunda oldugum bir kitap olmasa kitabın okudum sayfaları kırıştırıp yutasım varrr :S biri beni durdursun. birde okuduğum kitapta yazılanları çabuk unutuyorum.. oturup yazasım var okuduğum tüm kitapları her kağıda yazdığım kelimede beynime yazılıyor sanki yada not tutuyorum bazen sevdiğim bölümleri onlar elimin altında olunca okuyabiliyorum ya o zaman derdim olmuyor. hepsini yazasım var herşeyi yazasım var:( vede kitapların tadı bana bitter çikolata gibi geliyorlar ki en sevdiğim şeydir bitter çikolata:( zarı zoruna kendimi tutup frenliyebiliyorum ama zarı zoruna işte :( önerileri olanları seve seve dinlerimmm.
Yeme arzusu kısmı dışında anlattıkların bana çok aşina geldi. Galiba bende de var. Senin anlattığın gibi birçok şeyi ben de yapıyorum. Sen yazınca fark ettim. Her durumda ayrı kitap okuyorum. Her duruma ayrı yazılar vs. Bir insan bir günde birden fazla konuyla ilgilenebilir değil mi? Unutma konusuna bir şey diyemiycem.
Ama bu yeme işi gerçekten garip geldi bana. Benim de bazen sarılasım geliyor. Sanki kitabın içinden iki tane yazıdan kol çıkacakmış da sarılacakmışız gibi. Ama hiç yemek istemedim kitabı.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla