Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2010, 03:43 PM   #35 (permalink)
karina
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 31
Tesekkür: 12
24 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karina is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2011 lys-lgs sınavına hazırlananlar

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba benden genç arkadaşlara.

Arkadaşlar bu sene ben de Öss'ye hazırlanmak istiyorum. İnternetten biraz bakındım ama hiçbir şey anlamadım ben bu sistemden. Adam akıllı bilgi de bulamadım. Bir de müfredatı da bilmiyorum. Ben 2005 senesinde girmiştim üniversiteye. Şimdi oldukça farklı sanıyorum. Eşit ağırlıkçıyım ben. Psikoloji ve Pdr için hangi derslere çalışmalıyım. Bir de 2 sınav var. Niye 2 tane?

Dershaneye filan gitmeyi de düşünmüyorum. Evde çalışıcam. Şu müfredat, konular hakkında beni bilgilendirir misiniz? Hangi derslere çalışmalıyım?

Sevgilerimle.
Niye 2 sınav var? güzel bir soru ama neden 2 sınav inan bende bilmiyorum.
Bende pdr okumak istiyorum yanlız küçük bir ayrıntı 450 puan falan yapmak gerekiyor. Ağırlıklı olarak edebiyat ve matematik çalışmanı öneririm. Çünkü en çok edebiyat sonrada matematik etkiliyor pdr okumak isteyenlerin puanlarını. Dersaneye gitmeden çalışacağım demişsin sanki pdr için biraz zor ama kesinlikle imkansız demiyorum. Ben lise4teyim dersaneyede gidiyorum ama 2si o kadar zor oluyor ki. Çok pişmanım ben önceden çalışmadığıma. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bu senenin stresine artık katlanamayacağım çalışacak mıyım calışacağım ama kazanamazsamda üzülmeyeceğim. çünkü biliyorum bu sene yapabileceğimin en iyisini yapamam. bu sene olmazsa seneye OKUL OLMAYACAK sadece dersaneye giderim ve bi senecik kendimi hayattan soyutlarım ve umarım istediğim yeri kazanırım. inşallah herkes istediği yeri kazanır. ama anladım ki universite öyle yatarak kazanılmıyor. çok zeki olursun o da istisna tabi.
karina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla