Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 06:54 PM   #27 (permalink)
karavan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Şimdi gelelim tüm bu çalışmaları yaparken içinde bulunduğum ortamın tarifine.

Ben çalışmalarımı Antalyanın en işlek caddesindeki araba gürültülerinin eksoz kokkularının yoğun olduğu bir yerde yapıyorum dermişim.

Yalnız yaşadığım için evde karışanım yok Allahıma şükür.O yüzden kendi çalışma odam bu iş için en uygun yer.Zaten birbuçuk dönüm bir narenciye bahçesinin içinde çam ormanın ortasında bir yerde yaşıyorum.Sadece kuşların seslerinden çok rahatsız oluyorum başka bir şikayetim yok.

Odamda harika bir müzik setim var elimde de binlerce parça var önce hoşuma gidenleri listeliyorum.Perdeleri kapatıyorum loş bir ortam ve mumlarımı yakıyorum.Evim zaten her zaman mis gibi kokar kokulara biraz meraklıyımdır afedersiniz.(Yaramazlık yok ortamı hayal edince aklınıza kötü şeyler getirmeyin hemen)
Sonraaaa başlıyorum çalışmalarıma.

E böyle bir ortam olsa ben de yaparım diyenler varsa yapın tabi inanın o ortamı hazırlamak da öyle zor değil yeter ki isteyin.

Bu arada meditasyon müzikleri olsun bu tür çalışmalar için müzikler olsun istiyen olursa gönderebilirim.Pişman olmazsınız ona göre.

Sevgi ile kalın

Hepinizi çok seviyorum.

İşte yaşadığım er.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Ev.JPG (96.2 KB (Kilobyte), 84x kez indirilmiştir)
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla