Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 06:21 PM   #779 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
trinity69 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ne olur şu iki nokta nasıl yapılıyor bir a&#231;ıklarmısınız

kendi uyguladığım metodu aktarabilirim.
istediğin duruma g&#246;re iki nokta belirliyorsun. bu ge&#231;mesini istediğin yaralı parmağın, sırt ağrın, anne yada babanın, arkadaşlarının herhangi bir ağrıları yada durum değiştirmek/değiştirtmek "şu ş&#246;yle olsaydı nasıl olurdu?" şeklindeki durumlar vs neyi isterseniz. evet neyi isterseniz. ama biraz sabır.

&#246;rnek: bir yre yetişmen gerekiyor ve yol kapalı, trafik var. birinic noktan; istersen sen olabilirsin, istersen otob&#252;s olabilir vs. ikinci noktan yol olsun.. evet imajinize edebilirsin değilmi? g&#246;z&#252;n&#252;n &#246;n&#252;ne boş bir yol getir. ve tam bunları d&#252;ş&#252;n&#252;yorken başka hi&#231;birşey d&#252;ş&#252;nmeyip yani zihnini boşaltıp tam o sırada ben soru soruyorum. alternatif olarak bir ka&#231; soru; "yol a&#231;ık olsaydı nasıl olurdu?" "gideceğim yere 25 dakika erken gitseydim nasıl olurdu?" ben &#231;oğu zaman 2. soruyu soruyordum ve y&#252;z&#252;m g&#252;l&#252;ms&#252;yordu. ve evet ben kozyatağı karfor' dan kartal ido iskeleye e-5 &#252;zerinden kartal k&#246;pr&#252;den aktarma yaparak saat 1830 civarı 25 dakika da gittim.

sanırım b&#246;yle bir &#246;rnek a&#231;ıklayıcı oldu.

ama şiddetle tavsiiye ederim ki kitabı oku. daha iyi anlarsın...&#160; super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla