05-09-2008, 06:21 PM
|
#779 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: trinity69 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ne olur şu iki nokta nasıl yapılıyor bir açıklarmısınız |
kendi uyguladığım metodu aktarabilirim.
istediğin duruma göre iki nokta belirliyorsun. bu geçmesini istediğin yaralı parmağın, sırt ağrın, anne yada babanın, arkadaşlarının herhangi bir ağrıları yada durum değiştirmek/değiştirtmek "şu şöyle olsaydı nasıl olurdu?" şeklindeki durumlar vs neyi isterseniz. evet neyi isterseniz. ama biraz sabır.
örnek: bir yre yetişmen gerekiyor ve yol kapalı, trafik var. birinic noktan; istersen sen olabilirsin, istersen otobüs olabilir vs. ikinci noktan yol olsun.. evet imajinize edebilirsin değilmi? gözünün önüne boş bir yol getir. ve tam bunları düşünüyorken başka hiçbirşey düşünmeyip yani zihnini boşaltıp tam o sırada ben soru soruyorum. alternatif olarak bir kaç soru; "yol açık olsaydı nasıl olurdu?" "gideceğim yere 25 dakika erken gitseydim nasıl olurdu?" ben çoğu zaman 2. soruyu soruyordum ve yüzüm gülümsüyordu. ve evet ben kozyatağı karfor' dan kartal ido iskeleye e-5 üzerinden kartal köprüden aktarma yaparak saat 1830 civarı 25 dakika da gittim.
sanırım böyle bir örnek açıklayıcı oldu.
ama şiddetle tavsiiye ederim ki kitabı oku. daha iyi anlarsın...  super
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |