Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2010, 09:28 AM   #9 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: bildiğiniz başka bir yol varsa...

Selam Happyboy,
Sana naçizane önerim önce kendine eğlenmek istediğini ve kendi çizdiğin sınırların dışına çıkmak istediğini itiraf et. Kendine ördüğün duvarları yık, güne neşeli başla, sonra da çevrendekilere eğelenebildiğini ve hatta eğlendirebildiğini göster. Bu dünya ağır abiler için bile çok hızlı akıyor, kasmadan yaşamak, biraz hafiflemenin senden bir şey götürmeyeceğini göreceksin. Önce yanında en rahat olduğun arkadaşların arasında estir bu değişm havasını. Memnun kalacaklar inan bana. Bunu gördükten sonra özgüvenin daha da yükselecektir.

Zaman zaman senden beklenmeyen çıkışlar yapabileceğini göster kendine de çevrene de.
Ağır abi karizmasının altından çıkan cevherler insanlara daha cazip gelecektir. Benim tanıdığım en mükemmel ağır abi, yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen, yeri geldiğinde kaşını kaldıran abimdir.

Şakanın da bir ciddiyeti olmalı demezler mi hep has tiyatrocular???

Önce sen gülmeye başla, salgın haline gelecek:)))

__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla