Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 07:27 PM   #34 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir.



Zamanı Dolu Geçirmek

Charles Francis Adams, Lincoln dönemindeki ABD’nin İngiltere Büyükelçisiydi. Adams’ın günlük tutma gibi bir alışkanlığı vardı. Kendisi gibi, oğlu Brooks’a da o gün yaptığı şeyleri yazmanın ne kadar önemli olduğunu öğretmişti.

Küçük Brooksi kendisi için bir anı özelliği taşıyan ve devam eden 40 yıl boyunca o günün her yıl dönümünde, yaşadıklarını tekrar tekrar hatırlayacağı güzel bir günün ardından, günlüğüne şunları yazdı:

“Bugün babamla balığa gittik, hayatımın en mutlu günüydü.”

Oğlu için hep özel bir anı olarak hatırlanacak, balığa çıktıkları o günü babası da aynı şekilde günlüğüne geçirmişti:

“Bugün oğlumla balığa gittik. Bir gün daha boşa geçti.”

Ancak oğlu tarafından hayatımın en güzel günü diye anılan ve kendisinin boşa geçmiş zaman diye nitelendirdiği o günün, aslında yaşadığı en güzel gün olduğunu hiç öğrenebilmiş miydi? Bir büyükelçi olarak, zamanının çok değerli olduğunu düşünüyor olmalıydı. Ama günlüklerde yazan cümleler gösteriyor ki; oğluyla geçirdiği o tek gün belki de hayatının en verimli günüydü.

Buradan çıkan ve kendimize sormamız gereken soru şudur:

Bugünü bizim için önemli yapan şey nedir?


__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla