Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2010, 04:14 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir.



Destek Sisteminiz

Hiç dikkatinizi çekti mi? Yardım tam da ihtiyacınız olduğunda yetişiverir bir biçimde.

Birkaç sene önce, California’da bir sanatçı Connecticut’ta yaşayan ailesi için kendi başına bir yılbaşı hediyesi hazırladı. Bu 120 cm boylarında, başparmağı havada otostopçunun heykeliydi. Hediyesi alışılmadıktı belki ama heykeli ailesine ulaştırma biçimi daha da garipti. Sanatçı, heykeli yolun kenarına koydu ve kıtanın öbür ucuna “otostop” yaparak gitmesi için kendi haline bıraktı. Heykelin boynuna da ailesinin New England adresinin yazılı olduğu bir levha astı ve ayrıca göğsüne büyük harflerle “Connecticut” yazdı. Birkaç hafta sonra bilinmeyen eller tam yılbaşı zamanı hediyeyi, tahta oymacının 2500 mil uzaktaki ailesine teslim etti.

Her zaman yardım etmek isteyen birilerinin olacağını bilmek çok yüreklendirici bir şey bence. Ve bu her koşul için geçerli. Elini uzatmaya, sizi dinlemeye ya da duygularınızı paylaşmaya hazır birileri vardır her zaman. İster geçici bir ihtiyacınız olsun, ister hayatınızda büyük bir çöküntü olsun, yanınızda olmak isteyen birileri hep olur.

Şunu bilin ki; hiçbir zaman gerçek anlamda yalnız kalmazsınız. Çünkü hiç tanımamış olduğunuz insanların bile dahil olduğu bir yaşam “destek sistemi”ne sahipsiniz ve bu sistem sizin en büyük kaynaklarınızdan biridir.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla