Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2010, 11:14 AM   #9 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia...

Hazalcım.

Foruma geldiğinden beri, gerek paylaşımların gerekse içten tavırların ve foruma kattığın sayısız güzelliklerle ailemizin önemli bir ferdi oldun.

Hassas, naif ve sevgi dolu kalbinle, buradaki bir çok kişiye de yardımcı oldun oluyorsun. Seni tanıdığım günden bu güne çok yol katettiğine inanıyorum. Gelişirken geliştirip, öğrenirken öğrettiğin çok şey oldu. Seni kutluyor ve seninle gurur duyuyorum.

Daha bir çok güzel şeyleri yaşamına katmanı, yeni yaşında yeni adımlar atmanı, başarı ve mutluluk eşliğinde emellerine bir bir ulaşmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum.

Mutlu Yıllar..

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla