Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2010, 06:34 AM   #8 (permalink)
Malicedourden
 
Malicedourden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 11
Tesekkür: 5
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Malicedourden is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Durugözü Testi

Merhaba, uzun zamandır sitedeki yazıları okuyorum ve ciddi faydalarını gördüm. Bir başka başlıkta yaşadıklarımla ilgili yardım isteyeceğim zaten. Ama burada sormak istediğim başka bir şey var.
Herşeyden önce, bir süredir farkındalık yaşadığımı söylemek istiyorum. Çok acılı ve sancılı süreçlerden geçiyorum. İmajlarım kuvvetleniyor, hislerim kuvvetleniyor. Düşündüğüm veya gözümün önüne gelen her sahnenin gerçekliği teyid ediliyor.
Özellikle tepe çakramda son zamanlarda yoğun bir ısınma var. Bir süre çakra kapatmayı denedim ama olmadı. Belki de kapatmamam gerekiyor. Ama 1 ay kadar önce bu noktada hissettiklerim beni aşırı yormuştu ve sonuçta nedenlerini öğrendim. Artık kontrol etmeye uğraşmıyorum.

Bugün tuhaf bir şey oldu. İlk defa yaşadım. Kim olduğunu bildiğim birisinin beni düşündüğünü hissettim yine. Tepemde karıncalanma oldu. yoldaydım. Tamam dedim peki gel, ne istiyorsun? Gözlerimi kapattım. İlk defa yapıyorum bunu. Gözümün önünde bir sahne belirdi. Tonozlu bir mekan. Açık renk duvarları var, önce tonoz dikkatimi çekti. Koyu renk tuğlalarla şerit oluşturulmuştu. Altında masalar vardı. Mekan oldukça geniş. Salona çok hakim değilim, sanki masa boyu yüksekliğinden görüyorum heryeri. İnsanların gövdelerinden altını göremiyorum. Daha sonra sahne karardı. Bir insan yüzü belirdi. Kadın yüzü gibi. Hani (çok özür dilerim) birisiyle birlikte olurken yüz yüze bakarsınız ya aynı o mesafede kadın yüzüydü. Ama kadına bakan ben değildim bir başkasının gözünden bakıyordum. Sonra bu yüz erkek yüzüne döndü. Erkek yüzü olunca gözlerini açtı. Ayrıldığım erkek arkadaşım bu. Bu kez ona bakan bendim. Adımı duydum beynimin içinde.
Daha sonra bu sahne de gitti ve bir masada oturan bir kaç kişi görünür gibi oldu. Ama önce kare şeklinde içi karanlık bir şekil, sonra bu şekil bir rakı kadehine dönüştü, sonra görüntü netleşti ve yaklaştı. 2 kişinin karşılıklı oturduğunu, erkek arkadaşımın elinde rakı kadehi tuttuğunu (ciddi bir alkol problemi vardı, sorunlarından kaçmak için her daim anormal derecede içki alırdı, kendini bile kaybettiği zamanlar oldu) karşısındaki kişiye acıklı bir yüz ifadesiyle bir şeyler anlattığını gördüm. Sesleri duyamadım çünkü etraftan gürültü geliyordu. Varacağım yere gelmiştim. Tamam artık bu kadar yeterl, şimdi seninle uğraşamayacağım daha sonra gel dedim ve görüntüyü kapattım. Kapattıktan sonra karnımda kuvvetli bir sancı duydum. 1 gündür bu sancı var. 2. çakram gibi. Varolan sancı daha da kuvvetlendi ve burulmaya dönüştü. Melek Mikhail yardımı istedim. Koruma kalkanı yaptım ve Melek Mikhail' den bu bağı kesmesini isteyip imgeledim. Gerçekten rahatladım. Hemen hemen 2 aydır bu bölgemde anormal sıkıntılar hissediyorum. Neticede erkek arkadaşımın beni çok kereler aldattığını öğrendim. Bu görüntülerden sonra da bir başkasıyla beraber olduğunu hissettim yine. Çok zor ayrıldık biz aslında. Bu aldatmalardan sonra tekrar bir araya gelip konuşmaya çalıştık ama olmadı, içine girdiği zihin yapısı ve ruh hali çirkinleşmeye başladı. Çok net bir şekilde başkasıyla birlikte olduğu zaman bunu bana bir şekilde hissettiriyor gibi sanki. Aklına getiriyor gibi.

Biraz önce yukarıdaki testi yaptım. Gözümü kapattığım anda aynı salonu gördüm. bu kez daha netti. Bir restoranttı. Ama boştu. Masalarda kimse yoktu. Tonozlar bir kaç tane olmuştu. Sadece erkek arkadaşımı gördüm. Belden yukarısını. Onun önünden de birisi yürüyordu. Bu kez görüntüyü fazla uzatmadım ve buraya yazmaya başladım. Mekanın neresi olduğunu tam toparlayamıyorum. Daha önce birlikte gittiğimiz bir yer vardı. Oraya çok benziyor ama tam olarak orası değil. Aslında buranın İstanbul' da olduğunu da düşünmüyorum. Acı içinde olduğunu hissediyorum. Çok sık aralıklarla sürekli vücuduma elektriklenme hissiyatı geliyor. Bazen kalbim çok çok çok sıkışıyor. Bazen bacaklarımdan yukarıya elektrik çıkıyor, bazen bütün bedenimde hissediyorum, bazen sadece tepemden boynuma kadar iniyor, bazen sırtımdan kürek kemiklerime yayılıyor, bazen bütün bedenimde hissediyorum. Bunu anlayamıyorum. Ben o anda niyet ettiklerimi mi yollayıp hissediyorum yoksa o mu düşündükçe ben hissediyorum?
Malicedourden isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla