Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 05:27 PM   #15 (permalink)
Malicedourden
 
Malicedourden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 11
Tesekkür: 5
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Malicedourden is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Evet sanırım benim gözden kaçırdığım şey biraz acele ettiğim :) Herşeyin bir anda olup geçmesini bekliyordum gibi. Oysa ki güçlü şeyler kolay inşaa edilmez ve kolay yıkılmaz.
Demek ki geçmişe bağlılığım ve korkularım o kadar güçlüydü ki kolay kolay yıkılamadı. Yine, o kadar güçlü yapılanıyorum ki bunun çabucak olması sağlam olmasını engellerdi. Artık yükselişe geçtiğimi biliyorum. Bundan sonrası için heyecan ve merakla bekliyorum. Gelmesi gereken şeyleri kabul ediyorum ve her ne kadar üzüntü duysam da geçip gitmelerine izin veriyorum. İçimde de hissediyorum bir şeylerin yeniden inşaa edilmeye başlandığını. Bunu kocaman, ihtişamlı, dışarıdan bakıldığında çok ayrıntılı ve zaman kaybettiren bir bir gökdelen gibi düşünmüyorum. Tam tersine içten sağlam çelik profillerle yapılanmaya başlayan, dışarıdan nasıl göründüğünden ziyade sağlam ve çabukça tamamlanan bir bina gibi hissediyorum. Komik bir şeyi farkettim şimdi :))) Bunu anlatırken, evin yakınına inşaa edilmeye başlanan Metro marketin görüntüsü geldi gözümün önüne. bu inşaatla ilgili de yakın çevremle bir çok kereler konuştuk. Hatta ailem evi satmayı düşünüyordu, anneme satmak için acele etmeyin, burada yeni binalar yapılıyor. Evin değeri yükselik yakın zamanda demiştim. (Ailem 7-8 ay İstanbul dışında oldukları için buradaki değişiklikleri ancak geldikleri zaman görebiliyorlar.)
Uzunca bir süre derine derine derine kazdılar. Her geçişimde dedim ki, allah allah ne kadar derin kazıyorlar. Geçtiğimiz haftalarda sabah evden çıktığımda 3-5 çelik profil vardı, akşam dönerken sayılarının arttığını gördüm. Kendi kendime dedim ki, Metro market sağlamlığa önem veriyor. Çelik konstrüksiyonla içten sağlam yapıyor, dış kısmı standart mavi plaklarla kaplanıyor. Ne kadar çabuk tamamlamaya başladılar inşaatı!!
Şimdi zamanlamaları düşünüyorum. Derin derin kazdıkları zamanlar, benim korkularımla ve acılarımla yüzleşmeye başladığım zamanlardı. Profillerin eklenmeye başladığını gördüğüm zamanlar artık farkına varmaya ve anlamaya başladığım zamanlardı. :)))
Yarın tekrar gidip bakacağım ne durumda diye :)) Bina tamamlandığı an, ben de tamamlanmış olacağım...
İlginç!! Bunu farketmek ve yazmak mutlu etti beni şu anda.. Hani şu elektriklenmeler yeniden bütün vücuduma yayıldı..
Malicedourden isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla