Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 01:57 PM   #12 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: UYANIŞ BELİRTİLERİ

Merhaba Malicedourden

"Korku ve endişe akıl katilidir" demişti sevdiğim bir dost..Korktuklarımızın başımıza geldiği yanılgısına düşeriz çoğu zaman. Halbuki korkularımıza anlam yükleyerek, enerjisini çoğaltarak Evrene siparişini vermişizdir, onlarda sevgiyle gerçekleşir...Bizim aslında istemediklerimiz olduğunu algılamaz, istemiyorsak niye o kadar düşünüp, niye enerjisini çoğaltalım değil mi...

Bana neler oluyor demişsin.Sana güzel şeyler oluyor sevgili Malicedourden..

İki günün üst üste aynı geçtiyse endişelenmek gerek.Şu anda endişe edilecek bir durum yok bana göre.Sorguluyorsun,nedenleri araştırıyorsun,Farkındalığın artıyor.Kötü birşey olması mümkün mü...
Yıllardır kalıplaşmış inançlar yenileriyle yer değiştirirken mücadele durumu oluyor ve bize yansıyan yorgunluk,gariplikler bu değişim sürecinden dolayı gerçekleşiyor..

Farkındalığımız arttıkça düşünce yapımız değişiyor, frekansımız değişiyor, yaşamımıza yansıdığı için yaşamımız değişiyor..

Bu değişimi sevgiyle kabul etmek gerek..

Bahsettiğin ilişkin konusunda çok fazla yorum yapmak istemiyorum..Doğru veya yanlış olduğuna sen karar verebileceksin zaten..
Şunu biliyorum ki AŞK kimlik tanımaz.Bu yöndeki doğru ve yanlışları toplum kurallarına göre belirleriz ama AŞK bunu ölçü olarak almaz..

İlgi, hoşlanma,bazı beklentiler, yalnız hissetmemek için yanında olması, seni sevmesi vs. AŞK tüm bunların çok dışındadır..
Gerçekten AŞK mı hissettiğin...Bunun cevabını verdiğin zaman zaten kararını da vermiş olacaksın..

Ben kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına yapmamaya, yaptırmamaya özen göstermeye çalışıyorum elimden geldiğince..

Tekamül yolculuğumuzda hep güzelliklerle karşılaşmamızı diliyorum ve yine çok sevdiğim dostumun bana söylediği söz ile bitirmek istiyorum:

Üstadın biri der ki; "Vakti gelmeden ağaca asılı yaprak bile dalından düşmezmiş"

Sevgimle...

__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla