Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 01:37 AM   #18 (permalink)
roseone
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 58
Tesekkür: 262
53 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
roseone is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :(

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben teşekkür ederim.


Herkes haklıdır. Haksız olduğumuza inandığımız bir şeyi büyük ihtimalle yapmayız. Hatalı alanlarımız da bu nedenle oluşur. Senin için bir de Uğur Koşar çalışması yazalım. Bunu forumda 3. yazışım filan olacak.




Her gün yeni bir gün...

Her gün yeni bir beyaz sayfa...

Yaradan bugünü verdiyse, her gün güneş doğuyorsa, her gün uyanıyorsak, her gün mutlaka beyaz bir sayfa yüreğimizde vardır.

Bu sayfayı her gün kirletiyoruz. Biri bize hakaret ettiği zaman beyaz sayfamızı karalamış oluyor. Mahvolan beyaz sayfamızı yırtıyoruz. Her nefes alışımızda aslında yeniden doğuyoruz. O sayfayı yırttık ve çöpe atıyoruz.

Nedenleri sorgulamaya gerek yok. Çünkü bunlar zihnin aldatmacasıdır. Cevap aramaya gerek yok. Çünkü yaşam akıyor. Eğer siz buna cevap aramaya kalkışırsanız yaşamı kaçırırsınız. Ve genellikle bizim yaptığımız budur. Cevap aramayın. Hergün yanınızda beyaz bir sayfa bulundurmayı alışkanlık haline getirin.



Sen de kendi sayfanı kaç gündür hangi düşüncelerle karaladın kim bilir. İnsanın kendisine verdiği zararı kimse veremez. Her birini denize fırlattığını imgele o kötü düşüncelerin. Böylece hem yüreğini hem de zihnini esir alan kötü düşüncelerden kendini arındır. İyi hissedene kadar tekrar edebilirsin.


Sevgilerimle.


Sevgili Zerynthia bana öylesine yardımcı oldun ve karanlık olumusuz düşüncelerime öylesine aydınlattınki tekrardan teşekkür ederek devam etmek istiyorum cümlelerime... bana göstermiş oldugun yolda ilerlemeye başladım. Aldım elime kalemi tertemiz bembeyaz yepyeni bir defter açıp öncelikle önermiş oldugun ''Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar '' sayfasından Bağışlama olumlamasını tane tane zinhine kazıya kazıya heceleyerek temiz sayfama yazdım... en öncelik arınma tavsiyeni uyguladım... ardından imgeleme yapmadan önce olmasını istedigim şeyi yazıp ardından arınmayla birlikte bir kaç kez okuyup imgelemeye geçiçeğim. Göstermiş oldugun sabır anlayış için çok teşekkür ederim. Değerli zamanını bana harcadıgın için hakkını helal et. Degerli zamanını bana harcadıgın ve derdime derman oldugun için sana minnettarım. yukarıda vermiş oldugun örnek yazıda çok haklısın çok dogru cümleler yer alıyor... her yeni güne tertemiz sayfayı kirleterek başlıyoruz bu tıpkı ettiğimiz dualardan şüphe etmek gibi birşey çok yanlış ve bu yanlışı görmeme vesile oldugun için. yepyeni bir sayfadan olumsuzluklara güle güle deyip hoşgeldin olumlamalar hoşgeldin olumlu düşünceler olumlu dakikalar saatler günler diyebilmeme vesile oldugun için çok teşekkür ederim. Bugece bütün dualarım ve en iyi niyetli güzel düşüncelerim seninle ve sorunuma ortak olan buradaki tüm arkadaşlarla... Allah'tan bir umut ışığı diledim günlerce kısmet bugeceyemiş... umuduma ışık tuttuğun için sağol varol ve hep ama hep mutlu ol.... Sevgilerimle
roseone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla