Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2010, 12:40 AM   #16 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :(

Alıntı:
roseone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muheteşmsin! Çok ama çooooooook teşekkür ederim... İmgeleme konusunu bu site sizler sayesinde bugün iyice okuyarak çözümledim sizlerinde onaylamasıyla ve verdiğiniz pozitif enerjiyle çok daha iyi kavradım inanın mesajınız inanılmaz mutlu etti beni inanılmaz derecede pozitifleştirdi bunun için size ne kadar teşekkür etsem azdır inanın. Mesajınızı cevapladıktan sonra hemen elime kağıt kalem alıp yazmaya başlıycam... ve bunu tekraralayıp zihnime kazıyıp imgelemeye koyulucam dediğiniz gibi vesveseleri kendim yarattım ama bir taraftanda haksız değilim :( çünkü nedeni bilmemek çok kötü bir durum :( takiii dün geceye kadar dün geceden beri olumsuz düşüncelerime karşı savaş açtım şimdiye kadar takii size sıkıntımı açıp sıkıntıma çare öneri arayana kadar. şimdiyse sayenizde dahada inançlıyım önermiş oldugunuz tekniklerle Allahın iziniyle tez zamanda sonuç alıcam inanıyorum...

Yüzümü gülümsettiğiniz için ve içime ferahlık salgıladıgınız için tekrardan teşekkür ederim... Allah razı olsun daima sevgi pozitif enerji kişi ve konumlar sizinle olsun. Olumlu sonuçları sizlerle paylaşıcam... ÇOK TEŞEKKÜRLER iyiki varsınız :) oh be! nefes alabiliyorum şuan :)
Ben teşekkür ederim.

Herkes haklıdır. Haksız olduğumuza inandığımız bir şeyi büyük ihtimalle yapmayız. Hatalı alanlarımız da bu nedenle oluşur. Senin için bir de Uğur Koşar çalışması yazalım. Bunu forumda 3. yazışım filan olacak.



Her gün yeni bir gün...

Her gün yeni bir beyaz sayfa...

Yaradan bugünü verdiyse, her gün güneş doğuyorsa, her gün uyanıyorsak, her gün mutlaka beyaz bir sayfa yüreğimizde vardır.

Bu sayfayı her gün kirletiyoruz. Biri bize hakaret ettiği zaman beyaz sayfamızı karalamış oluyor. Mahvolan beyaz sayfamızı yırtıyoruz. Her nefes alışımızda aslında yeniden doğuyoruz. O sayfayı yırttık ve çöpe atıyoruz.

Nedenleri sorgulamaya gerek yok. Çünkü bunlar zihnin aldatmacasıdır. Cevap aramaya gerek yok. Çünkü yaşam akıyor. Eğer siz buna cevap aramaya kalkışırsanız yaşamı kaçırırsınız. Ve genellikle bizim yaptığımız budur. Cevap aramayın. Hergün yanınızda beyaz bir sayfa bulundurmayı alışkanlık haline getirin.


Sen de kendi sayfanı kaç gündür hangi düşüncelerle karaladın kim bilir. İnsanın kendisine verdiği zararı kimse veremez. Her birini denize fırlattığını imgele o kötü düşüncelerin. Böylece hem yüreğini hem de zihnini esir alan kötü düşüncelerden kendini arındır. İyi hissedene kadar tekrar edebilirsin.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla