Cevap: planner'in Günlüğü Merhaba.
Az önce burayı keşfetmeme ve tüm bu değişimleri yaşamama vesile olan arkadaşım beni msn'den sileceğini söyledi. Anlık bir tepkiyle aynı şeyi benim de düşündüğümü söyledim ve onun silmesine fırsat vermeden sildim. Uzun zamandır zaten konuşmuyorduk. Dargınlığımıza benim bir hatam neden olmuştu. Sonrasında burayı keşfedip uzun bir süreç yaşadım. Bana çok uzun geliyor çünkü bulunduğum yer geldiğim yerden çok farklı.
O tepkiyi nasıl verdiğimi anlamıyorum ama. Bana sormasına gerek olmadığını söyleyebilirdim ona. Bu daha medenice olurdu. Onu ve kendimi affettiğimi sanıyordum. Ama onun beni, bunca zamana ve yaşanana rağmen affetmemiş olması beni çok sinirlendirdi. Onun adına üzülüyorum çünkü yaptığım hatadan dersimi aldım ve çok güzel şeyler keşfettim. Fakat o kini içinde yüzmeye devam ediyor. Hala her şeyin olumsuz tarafını görüyor, değiştiğimi değil; ona yaşattıklarımı düşünüyor.
Bu siteyi dolaylı olarak ortak arkadaşlarımızdan biri vasıtasıyla ona önerdim. Tesadüf ki aynı zamanda o, bu ortak arkadaşımızla da dargınmış. Kısmet olmadı burayı keşfetmesi. Umarım bir gün gelir ve o da aynı değişimleri yaşar.
Her şeye rağmen yaşandı bitti. Zamanla bu da geçecek. Artık gözümün önünde de değil...
Sevgiler.
__________________ Bir garip yolcuyum hayat yolunda... |