Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2010, 12:57 PM   #29 (permalink)
Merwish a wish
 
Merwish a wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 9
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merwish a wish is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?..

Alıntı:
happyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar ben bir yöntem buldum ve bir haftadır uyguluyorum ve bana çok faydası dokunduğuna ınanıyorum:ben geçmişi sfırdan hayalimle planmaya başladım geçmişime fazla girmiyeyim anlatsam roman olur yanı kısaca diyeyim ben çok zorlu ve sıkıntılı bir çocukluk geçirdim ve fakir bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm şükür şuan dururmumuz iyidir ve özel okulda okuyorum ama hala çocukluğumdakı çektiğim sıkıntılarmı bilinç altımdan silmiş değilim uygulamayı anlatyım size; kendi geçmişime ait aklımda bir seneryo çizdim ;ben hergece uyumadan önce bünü bir film gibi aklımdan geçiriyorum kötü geçen günlerim yerine iyi olayları yerleştirdim örneğin ilkokulda okula ben yırtık önlükle gidiyordum ve arkadaşlarım çoğu alay ederdı benle,bense o anı kendimi asil bir ailenin çocuğu olarak aklımda kuruyorum şık elbiselerle cebim para dolu olarak okula gidiyorum arkadaşlarımn hepsi bana saygı gösteriyor vs...siz de kendi kafanızda geçmişinize ait bir film yapıp hergece hayal edebilirsiniz inanınkı toplam 20 dk almaz çok faydası olacak ben şuan kafamda kurduğum senaryoları yaşamış gibiyim ve korkularım çoğu geçtı:)
arkadaşlar bilinçaltı çok derin ve kapsamlı bir konudur. kesinlikle ve kesinlike uzamn yardımı alınmalıdır... bir yerlerden okudğunuz telkinlerle bilinçaltı temizliği vb şeyler yapmamanızı öneririm. çünkü bilinçaltımızda ne olduğunu bilemeden sorunu çözemeyiz. bilinçaltımızda olan şeyleri de uzman yardımsız hatırlamak pek mümkün değil. size iyi geldiğini düşündüğünüz şeyler bilinçaltınızda çok daha karmaşık bir hal alabilir. bilinçaltımızda olan şeleri hatırlamadıımız için psikolojik problemler yaşiyoruz zaten... eğer bilinçaltımda şu var diyebiliyorsanız kendi kendize, o sizin bilinçaltınızda değil, bilincinizdedir.
bilinçaltı çok önemli bir konudur, eğer fırsatınız varsa bu konuda mutlaka uzman yardımı alın, yoksa bir takım kitaplar edinin konuyla ilgili ve önce bilinç, bilinçaltı, evrensel bilinç, beyin yapısı vb konularda bilgi sahibi olun... olalım yani:)
Merwish a wish isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla