Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2010, 11:10 AM   #4 (permalink)
Merwish a wish
 
Merwish a wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 9
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merwish a wish is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT

bazen gergin ve negatif enerjiler arasında kalabilir veya etkilenebiliriz fakat bence "40 günlük felaket geliyor" gibi kodlanmamalı insanlar... hepimiz mutluluk ve pozitiflik peşinde olduğumuz veya yakaladığımız için burdayız. benim astrolojik danışmanım var, ben de bu haberleri ilk duyduğumda korkarak ona sordum... gergin bir enerji varlığı doğrudur fakat bizler de bukadar pozitiflik paylaşımlarını, enerji çalışmalarını, "mutlu olmayı" boşuna öğrenmedik değil mi?
gerginlik ve negativite sadece 40 gün değil ömrümüzün sonuna kadar olacaktır. ama bizler yüksek "farkındalıklarımızla" ve içimizdeki gücü farkında olan insanlar olarak bu girdaba girmeyip aksine insanlarda da farkındalık yaratıp yayılmaya çalışacağız... değil mi:)
öyle yada böyle yaşıyoruz... kimimize adil gelir kimimize değil... evladını kaybeden bir ana bu sözlerime küfür eder, yeni evlenecek bir çiftin gözleri dolar mutluluktan...ama madem hayattayız ve yaşamak zorundayız, bunu en iyi şekilde yapalım... gücümüzü farkedelim...

ışığımız, inancımız bol olsun... ve oldu;)
Merwish a wish isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla