Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2010, 03:21 PM   #3 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Artık Ayrılsak Diyorum

Canım tanıştığımıza memnun oldum öyleyse, çünkü ben de aynen böyle düşünüyor ve böyle hareket ediyorum. Sanırım bu kitabın beni en çok etkileyen yanı da bu oldu. Beni bana anlattı. Tüm kırılganlığımı da aldı götürdü. Olması gereken de bu değil mi??? Senelerce birbirine bir şeyler katmışsın eşinle, sonrasında sövüp saymak niye. Yollar, düşünceler değişir ancak mazi değişmez. Onu güzelliğiyle koruyabilmek ve bir sonraki hayata su gibi başlayabilmek için yola çıkarken yarattığın saygıyı bitirirken de korumak gerekiyor.

Eğer ilgilenirsen, "Ben seni unutmayacağım", diye bir şiir eklemiştim, oradaki konuşmalar da burada yazdıklarımı biraz daha genişletir ve farklı açıdan gösterir.

Umarım beğenirsin. Okursan ve fikirlerini benimle paylaşırsan çok memnun olurum.

Sevgiyle kal.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla