Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 05:22 PM   #14 (permalink)
elccy
Üsteğmen
 
elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 286
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart Cevap: Cilt Lekeleri ve Tedavileri

ay bende çok sevindim.. hayırlısı olsun.. sağlıkla neşe içinde büüsün inşallah...bende de dediğin gibi oldu önerilerim şunlar olucak canım:

cilt lekelerine doğal çözümler ebru şallı

cilt lekelerine doğal çözümler ebru şallı:
Ebru Şallı tarafından formülize edilen doğal maske ile cilt lekelerine doğal ve kesin çözüm bulabilirsiniz. / günde bir düzenli olarak 7 hafta uygulanacak bu cilt lekesi doğal tedavi kürü ile cilt lekeleri sorunlarınızı önemli ölçüde giderebilirsiniz. Özellikle yüzde oluşan güneş lekeleri için etkili oluyor. Diğer cilt lekelerinin tedavisine de faydaları var.
ebru şallı doğal cilt lekesi maskesi için gerekli malzeme:
2 yemek kaşığı bira mayası,
2 yemek kaşığı süt,
2 yemek kaşığı limon suyu. (taze sıkılmalıdır.)
ebru şallı doğal cilt lekesi maskesi yapılışı :
Limon suyu ve bira mayasını bir güzel çırparak karıştırın. İyice tahin kıvamına gelince içerisine bir miktar da süt ilave ederek tekrar çırpın. EL ile çırpmanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra Cilt lekesi maskesi ne süt ekleyerek iyice karıştırın. Bu maskeyi cildinize bitkisel peeling veya kimyasal peeling yaptırdıktan sonra uygularsanız daha iyi etki veriyor. Sonra göz altlarına ve dudak kenarına gelmeden sürüp 20 dk bekletip ılık suyla yıkanır. Gece yapılması tavsiye ediliyor. Ardından su bazlı krem sürülebilir.
ebru şallı doğal cilt lekesi maskesi uygulanışı ve kullanımı
Haftanın 1 günü kullanılacak. 7 hafta düzenli kullanıldığında güneş lekelerine etkili bir çözüm sunuyor ve güneş lekelerinin rengi açılıyor.
Not: Bira mayası içerisinde bolca bulunan E vitamininin cildi nemlendirici ve besleyici etkisi bulunmaktadır ve cilde çok faydalıdır. Şayet cildiniz kuru cilt ise yağlı süt tercih edin. Yağlı bir cilde sahipseniz yağsız süt daha faydalı olacaktır.
__________________
Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun
elccy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla