Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2010, 05:23 PM   #9 (permalink)
karina
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 31
Tesekkür: 12
24 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karina is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dershane olmadan kazanabilir miyim?

Darkdays, şuanki duygularımı yazmışsın biliyomusun? Ben lise 4'e gectim lise 3'ün 2.döneminden beri dersaneye gidiyorum. Aslında faydasını görüyorum. Şimdi 5 gün bayram tatilindeyiz. Tabi sözde tatil. 5 gün içinde binlerce soru çözmemiz gerekiyor. Soru bankalarını geçen hafta aldık ve hızlandırmadan beri işlediğimiz bütün konuların bitmiş olması gerekiyor. Siteye girmeden önce test çözüyordum. Ama yok stresten çözemiyorum o kadar çok çözülcek soru var ki onları düşünmekten sorulara aklımı veremiyorum. Ağlayacaktım o derece. Sonra biraz yatıp beynimi dinlendirdim sonrada siteye bi bakayım dedim. Ama hala aklım ödevlerde tabi. Off gerçekten çok stresliyim 2 gün içinde o kadar soruyu nası çözücem bilmiyorum.
Şu süre içersinde şu kadar soruyu çözün demesinler bana ya!! strese giriyorum bildiğimide yapamıyorum. Diyelim bu sene kazanamadım(ki inşallah kazanırım) seneye hayatta dersaneye gitmeyi düşünmüyorum. Aslında yararlı yararlı demiyorum çünkü okulda bişey öğrendiğimiz yok ama tek sorun bizi strese sokmaları. Hani ödev vermeleride güzel yani çok boş bırakmamaları bizi biraz sıkmaları lazım ama ben çok sıktıklarını düşünüyorum en azından benn sıkılıyorum.

Ve şuanda sınava hazırlanıyoruz ya örneğin ben tv izlerken veyatta ders çalışmak harici birşey yaparken kendimi kötü hissediyorum. Şuanda ders çalışmam gerekirken ben napıyorum diyorum kendi kendime. Ben aslında kendime güveniyorum kazanırım ama sınava kadar kendimi hayattan soyutlamam gerekiyor buda biraz zor. Oh içimi döktüğüm iyi oldu. Biraz sitede bakınıp yine test çözme savaşına giricem. Of Allah'ım of...
karina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla