Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2010, 09:20 AM   #13 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: planner'in Günlüğü

Alıntı:
aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kolay gelsin arkadaşım:)
Teşekkür etmeyi unutmuşum iyi mi? Sağolasın canım.:)

Günaydın günlük. Bu sabah en son sana selam verdim. Neden böyle gerilere attım seni bilmiyorum. Kafamda yazacaklarımı toparlamak mı istedim, önce kendime mi gelmeyi bekledim,... bilmem hepsi veya alakasız bambaşka bir şey de olabilir.

Dün çok yorucu bir gün geçirdim. İşlerim bitmek bilmedi. Bir de sinir bozucu bir şekilde corel tıkandı durdu. Yeni sayfa açarken bile, kopyala yapıştır yaparken bile beni deli etti beklemekten. Bir makro indirip çözmüştüm sorunu. Uzun zamandır böyle kilitlenmiyordu. Ama fontlarda da problem var. Galiba format atmanın zamanı geldi. Buraya gelen bilgisayarcı arkadaş "disk birleştir, geçer" demişti. "Tabi doktor bey, ben bilgisayarımın ilaçlarını düzenli vermeyi hep unuturum da, ondandır kesin" demediğime yanıyorum.

Yahu disk de birleştirdik, masaüstü de cillop gibi ama hala kasılıyor ya. Şimdi bir daha çağırsam diyecek ki "masaüstüne öyle çok yer kaplayacak arkaplanlar koyma, ondan yavaş senin bilgisayar". Vallahi derse, ki demesine fırsat vermeden kendim format atacağım artık (çok da atarım ya ) bir arkaplan bu kadar mı kasar kardeşim???

Benim yine sinirlerim gerildi. Dün patrona çıtlattım, "Hasan Bey bu bilgisayara format atsak mı? İyice yavaşladı, hep kilitleniyor" dedim. Ne dese beğenirsin, "buradaki tüm bilgisayarların corel versiyonları farklı o yüzden kasıyor. Hepsini aynı yapın, bir şeycik kalmaz."

Soran da hata, danışanda hata zaten. Adam daha maillerine bakamıyor ben de kalkmışım ne soruyorum. Evet hata bende, kesinlikle bende.

Dünden artakalan işlerimi sonuçlandırmak üzere buradan ayrılıyorum. Artık büyük ihtimalle (kimseye bu sayfaya yazmazsa) Pazartesi tekrardan sayfalarını kirletirim.

Sevgiler, sevgili günlük.
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla