Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2010, 08:56 PM   #29 (permalink)
yks_007
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 5
Tesekkür: 21
6 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yks_007 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: Charisme : Etkileyicilik

Alıntı:
mizrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karizma.. nelere diyebiliriz hmmm bi düşüneyim,bi kere simetrik yüz hatlarına sahip insanlar genelde karizmatiktir.periyodik cetveldeki isimler karizmatiktir,örnek potasyum,platinium,..flemenkler isimlerinin tam ortasına von koydukları için karizmatiktir.bi yerleri keşvedenler karizmatiktir, vasco de gama macellan,america,..çizgi film karaktrleri karizmatiktir batman spiderman,bugs bunny.estetik cerrahlar yüzleri olmasa da yaptıkları iş karizmatiktir.
Sosyal dinamikler içinde cins karşı cinsin en güçlüsü ile flört etme eğilimdedir.Yani güç=karizma olabiliyor.Bazıları buna doğuştan sahip olurken bazıları karizmatik olmayı sonradan öğrenebilir.(Beden dili hakkında araştırma yaparak,fiziksel olarak değişikliğe giderek kendini geliştirerek falan..) Karizma aslında insanın kendi doğasıdır,sadece bunu göstermeyi bilmek gerekir 96
yorumunu gerçekten beğendim. çok doğru buluyorum. güç=karizma ilgimi çekti. diğer yorumları çürütür vaziyette. ama bu karizmamı :) güçten hoşlanmayan bayan yada erkekler de olabilir. ama fikrini yinede savunuyorum.
yks_007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla