Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 06:35 PM   #19 (permalink)
Alacakaranlik
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

bengusu
Moderator

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 1 aydır sürekli omuzlarım ve kollarım ağrıyor, geceleri ağrıyla uyanıyor ve ellerimi kollarımı hissetmiyor onları kaldıramıyordum. Sebebini çözemedim. Yalnız birkaç ay önce vücudumun üzerinde havada belirdiğimi hissettim uykudan yeni kalkmıştım. O durumu yaşadıktan sonra başladı bu yada tesadüf bilemiyorum. Düşünmemeye çalıştım ve unuttum şimdi o havalanma durumları olmuyor. Omuz ve kollar için doktordan randevu almıştım. Randevu alırken sskya tabi olursa çok uzağa atıyorlardı, ama para verirsem hemen birkaç gün içinde muayeneye alıyorlardı. Bende durumumun ciddi olmadan çözülmesini istediğimden hemen alayım ben randevuyu dedim ve paralı olanı aldım. Bugün doktora muayeneye gittim ordaki bayan ben dün size ulaşmaya çalıştım telefon ettim ama kimse açmadı dedi bende şaşırdım, sonra aklıma geldi annemin numarasını vermiştik ve birde evin numarasını e annemde telefonlara bakmadığı için haberim olmadı tabi. Meğer o doktor bugün gelemiyormuş işi çıkmış. Yerine başka doktor giriyormuş, ona muayene olunca sskya tabi oluyormuş ve ücreti çok az ödüyormuşum. O doktorda iyiymil sonuçta bende muayene oldum. Bu durumda farkında olmadan çekim yasası yapmış oluyorum. Onların bana ulaşamaması iyi oldu sanırım:)) maddi açıdan sıkıntım yok ama gereksiz para vermeyi sevmem. SSkya okadar para ödeniyor, şuana kadar hiç hasta olmadım bari birazcık yararlanayım ne varki bunda dimi ama? Ayrıca doktorun istediği filmleride ücretsiz çektirdim geriye sadece kan testleri ve emr diye birşey var onu yaptırıcam. İnsan kendisini sürekli mutlu ve huzurlu hissederse, üzündüğü bir olayda hemen toparlar ve kendine bakarsa işte sizin çekim yapmanıza bile gerek kalmadan hızla çekim oluyor şaşılacak şey değil. Aslında 2 tane daha çekimim var ama onlar tam bir olsun haftaya yazarım:) Sevgilerr ve bol güzel çekimler.

geçmiş olsun sağlıklı ve güzel günler seninle olsun...
iyi ki varsın





vitamin61
Yüzbaşı

Geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşirsin inşallah...





hayallerimgerçekleşiyor
Üsteğmen

Teşekkürler iyileşeceğimi biliyorum sağlıklı olmayı seçiyorum:)




sudem8
Binbaşı

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler iyileşeceğimi biliyorum sağlıklı olmayı seçiyorum:)

geçmiş olsun şifalar diliyorum


senarist
Guest

ben beceremiyorum bu işi galiba olmuyor dileğimi gönderiyorum ama gereçekleşmiyor:(



bengusu
Moderator

Alıntı:
senarist Nickli Üyeden Alıntı
ben beceremiyorum bu işi galiba olmuyor dileğimi gönderiyorum ama gereçekleşmiyor:(

evrene dileğimi göderiyorum ve bana gelmek üzere yolda oluğunu biliyorum diyerek başla.dileği beklemeye değil yaşamaya devam et.inan o zaman adrese teslim gelir.ve olumlu düşün gerçekleşmiyor dersen gerçekleşmez..
sevgiyle mutlu kal




bengusu
Moderator

uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım vardı ...ne yapıyor diye düşündüm ve onu görmek istediğimi farkettim..enerjiyle doldurup serbest bıraktım..ve o kadar çok okuyorum ki öğrendiğim bilgileri paylaşmak istediğimi farkettim bir seminer güzel olurdu...dileklerimi gönderdim...
dün o görmek istediğim arkadaşım geldi.onu görünce çok mutlu oldum..bu gün onların okulunda çocuklara seminer vereceğiz..bu birinci bonus ikinci bonus ise cumartesi bir seminer daha vereceğimiz.ağzımızdan çıkan her şey gerçekleşiyor bol bonuslu güzel günlere hep beraber...

iyi ki varsınız



BaskaBirHayat
Teğmen

herkese selam
insanin çok istedigi bir dileginin gerçeklesmesi ne guzel ya ne mutlu bu duyguyu yasayabilenlere.
ben de beceremiyorum galiba bu isi :(
mesela sene sonu sinavlarim var bu sene (itiraf ediyorum sene boyunca fazla çalismadim, zaten o yuzden çok korkuyorum...) ama nasil imgelemem gerektigini bilemiyorum ne hayal etmem gerekiyor?
bir de mesela bir word sayfasina olmus gibi "sinavim çok guzel geçti" iste soyle iyiydi boyle guzeldi gibi seyler yazip kaydedip unutursak, bu ise yarar mi?

saçma sorular sordum farkindayim ama yardimci olursaniz sevinirim

herkesin en guzel dileklerinin gerçeklesmesini diliyorum :)
  Alıntı ile Cevapla