Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2010, 06:11 PM   #14 (permalink)
Alacakaranlik
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Nesira
Teğmen

Alıntı:
naz78 Nickli Üyeden Alıntı
günaydın herkeze bende size bir çekimi anlatayım ama inanılmaz mutlu oldum annemler bize gelmişlerdi ve 4 gündür bizdelerdi annem kuran okur her sabah kuran ın varmı dedi evet dedim getirdim verdim neyse okudu kuran nın meali var büyük güzel bir kuran annemin hoşuna gitti güzelmiş bende böyle bir kuran istiyorum meali dedi bende o an içimden anneme hediye etsemmi diye geçirdim sonrada neyse ben ona yeni bir kuran alırım dedim ertesi gün eşimin iş yerine peygamber efendimizin kutlu doğum haftası nedeniyle hediye kuran getirmişler öğlen elinde geldi şaşkınlıkla ve büyük mutlulukla inanamıyorum dedim ben dün anneme kuran almaya niyetlendim bugün hediye geldi yanında bonusu olarakta ilmihal çok güzel bir duygu ve dedim onlarada ben böyle düşünmüştüm ve geldi dedim isteyince oluru anlatmaya çalıştım herkezin dilekleri gerçek olsun mutlu bir gün olsun

Allah'ım ne kadar da benzer bir olayı bana da yaşattın..

Arkadaşıma ofisi için güzel bir defter lâzımdı, bendeki ajandayı görüp çok beğenmişti. Ona hediye etsem mi diye düşündüm fakat bana da lâzımdı.. 'Ben ona alırım' dedim içimden fakat sonrasında kırtasiyelere baktım ve hiç aradığım gibi birşey bulamadım.. Sonra da unuttum..

Bugün Taksim Cemal Reşit Rey'deki Kutlu Doğum Programına davetliydik ve ablamla gittik.. Katılan herkese Kutlu Doğum hediye paketi verdiler.. İçerisinde güllü lokum, dergi, kartela, dosya ve aradığımdan çook daha güzel bir defter Öyle sevindim ki, şimdiden sabırsızlanıyorum hediyemi takdim etmek için.. Rabbim, şükürler olsun sana verdiğin tümmm nimetler için..



hayallerimgerçekleşiyor
Üsteğmen

Alıntı:
jormungandr Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yarım saattir odamın altını üstüne getirdim kaybettiğim hafıza kartını bulmak için.Aramadığım yer kalmadı ve bulamadım.Oturdum ve bulamayacağımı düşünürken birden aklıma yasanın gücü geldi ve moralim bozuk olmasına rağmen çekim yapmaya başladım:kısa bir süre kartı bulduğuma ve dosyalarıma ulasıp onları bilgisayarıma kaydederken tasavvur ettim.Bunu 2-3 dk kadar yapmıştımki odamdaki valizime gözüm ilişti 'bari giysilerimi asayım olayı unutayım' dedim.Gömleğimi asarken nedense ön cebine bakma isteği geldi ve birde ne göreyim hafıza kartım gömleğimin cebinde :D orada olmasına bir anlam veremedim ama yasa yine beni haklı çıkardı :)Moral bozmadan çekimlere devam arkadaşlar ;)

Ben de dün bütün gün ofisimin heryerini aradım bilgisayar temizleme spreyiyle mendilimi bulamadım, evde de yoktu. Sonra nasılsa bulurum ben onu dedim. Akşam eve tekrar gittiğimde tesadüfen makyaj çekmecemin içinden çıktı ve evet oraya koyduğumu unutmuştum Huzursuz olmamak gerek, nasılsa bulunacağına inanmak gerek.




hayallerimgerçekleşiyor
Üsteğmen

Yaptığımız güzel çekimler gibi aslında pekçok kötü çekimlerimiz var. Bence Allah öyle bir düzen kurmuşki, örneğin bir suç işlerseniz size çok çok daha kötüleri ileride otomatik olarak geri dönüyor. Birnevi aslında bu dünyada biz zaten cezalandırılıyoruz ve bu bence çekim yasası üzerinden gerçekleşiyor. İyi birşey yaptğımızdada tabiki çok çok daha iyileri şaşırtıcı bir şekilde gerçek oluyor. Dileğimiz iyi niyetliyse kimseye zararı yoksa gerçekleşiyor! Bu çok önemli bir ayrıntı. Öyle güzel bir dünya yaratmışki, öyle güzel bir evren varki insan daha derinlere indikçe şaşırıyor ve o mucize dediğimiz şeylerin aslında mucize olmadığı Allah'ın önceden belirlediği düzene göre döndüğü belli diye düşünüyorum. Bize beyin denen o güzelliği sunmuş ve biz malesef sınırlar içinde takılıp kalıyoruz. Bir kere neden onun 100de 100ünü kullanmayalım ki? Sınırlarda takılı kalmayalım, yeni fikirlere burun kıvırmayalım şöyle bir onada bakalım onuda deneyelim ve öğrenelim sonra zaten şaşırtıcı sonuçları görürüz, yada görmeyiz orası bize kalır tabiki. Birazdan vereceğim örnek yanlış düşüncelere sebep olmasın lütfen. Sadece çok şaşırtıcı bir örnek gibi geldi bana. İsim vermeden anlatırsam belki daha iyi olacak. Zamanında birilerinin asılmasının emrini veren bir paşanın sizce yemek yerken boğazına birşey kaçmasından dolayı boğularak ölmesinin sebebi nedir? İşe çekim yasası tarafından bakmak istedim. Kime ne yaparsak, yada neye sebep olursak benzer durumları kendimize çekeriz! Bunu bir düşünün. En güzel ben olacağım diyen birisi, gittiği yerde kimseden iltifat görmediği gibi, başkalarınıda kıskanıyor bulur kendisini. Buna engel olamaz. En ufacık kötü düşüncemiz bize inanın geri dönüyor eninde sonunda. Bunun tersine en güzel düşüncelerimiz bizlere hep benzer güzellikleri getiriyor hemde bonusuyla. Bundan sonra herkes hakkında o kişiyle ilgili güzel şeylerini bulup ona odaklanın ve hatalarını görmezden gelmeyin, ama affedin ve şans verin. Ondan sonra yaptığını unutun demiyorum ama onun yaptığı elbet güzel birşeyler vardır, onunla ilgili o güzel şeylerini düşünüp ona odaklandığınızda o kişiyi seveceksiniz ve sonrasında sizi huzursuz eden o minik kötü düşüncelerden kurtulunca ne rahatsız olacaksınız nede mutsuz. Herşey hep iyiye doğru gider. Olaylara başka taraftan bakmayı unutmayalım yaşamımız değişsin.




cymbella
Teğmen


yaaa ama ben yerim bu çekim yasasını.yaptım en sonunda ben de başardım.arkadaşlar ben 3 aydır işsizim ocakta işten ayrılırken tam 3 ayım var 3 ay sonra boşta olmayacam demiştim (tabi ozamanlar bu konularla bu kdar ilgili değildim öylesine içimden geçirip unutuverdim.alın size bilmeden serbest bırakma)neyse 2 gün önce rüyamda oturduğum semtte bi telefoncu varmış orda işe giryodum ve bu sabah ben uyurken telefon çaldı eskiden çalıştığım eczaneden arıyorlardı.işler çok karıştı bizimle çalışırmısın dediler.inanamadım şaşkınlığımdan cvp veremedim.be geleyim konuşuruz diyebildim sadece.heee bonusumda vaar eczacı: sen ders çalışıyosun programını yap çalışma saatlerini ona göre belirleyelim dedi .vay bee sen neymişsin be çekim



serap41
Teğmen

belki inanmayacaksınız ama çok yakın arkadaşım aynı şekilde ve hiç parası yokken araba sahibi oldu . önce hayal etti sonra arabasına park yeri hazırladı araba için koku falan aldı ve sonunda arabayı aldı ;)



aybükem
Üsteğmen

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
gazetede bir resim gördüm.insanlar tahta masalara oturmuş ayaklarını suya sallamışlar.muhteşem manzarayı seyredip keyifle balık yiyorlar.dayanamayıp balıklama atladım o resmin içine o masada oturdum ayaklarımı buz gibi suyun içine salladım keyifle balığımı yedim.sonrada unuttum.eşim süpriz bir tatile götürdü beni.fethiyeye çok güzel bir yer.tatilin sonuna doğru saklıkente gezmeye gittik.suların içinde tahta masalar manzara muhteşem ve balık keyfi.o resmi hemen hatırladım.evrene sipariş verip oldumu oluyormu diye sorgulamazsak dileklerimiz gerçekleşiyor süper

bende denemeliyim tatile ihtiyacım var



nisan_
Teğmen

Arkadaşlar siteye yeni üye oldum..Ama cekim yasası kitabını 3 defa okudum..Ve nette de cok arastırdım..Ama bu sitede birebir yazdıklarınızı okuyunca daha da ilgimi cekti..
Size sormak istediğim bir kac sey var..

En önemlisi istediğimiz sey sadece kendimizle alakalı değilse yani iki kişiyi ilgilendiren birseyse o zaman cekim yasası nasıl işler?
Yani benim istediğim durumu ya karsı taraf istemiyorsa o zaman da ben hayatıma isteğimi cekebilirmiyim ve bunun yolu nedir?
İkinci bir sorumda tamam ben isteğimi belirledim ve Allah a duamı ettim.Kabul edeceğine de inandım..
Bu noktadan sonra bir kac yazıda okumustum ve bir daha o konuyu kapattım yazmıs arkadaslar ,ben bunu anlayamadım..
Yani artık isteğim oldu gibi düsünüp bir daha istediğim seyle ilgili düsünmeyecek miyim??



aybükem
Üsteğmen

ikinci soruna cevap vereyim dileğini istedikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam edersen adresine teslim geliyor.sevgiyle



nisan_
Teğmen

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar tokattan ceviz sipariş vermişler.tokatın cevizi çok güzel olurmuş.içimden keşke bende verseydim çocuklar yerdi diye düşündüm ve imgeledim .akşam eve gittiğimde kuzenim geldi.5 kilo ceviz ve bir okadar da elma yani bonusuyla geldi.gerçekleşen dileklerinizi yazmanız çekim yasası farkındalığınızı artırıyor.ve hayatımıza istediğimiz her şeyi çekebiliyoruz.
sevgiyle mutlu kalın...


Yazdıklarını okuyorum,son sayfalardan da okudum baya..Cidden bu kadar her istediğin hemen gerceklesiyor mu?Yani gercekten şaşkınlık içinde kaldım...
Sadece dilinle kalbinin isteğinin aynı noktada bulusması yetiyor mu isteklerinin olmasına???
Ya da bunun tılsımı nedir?



hayallerimgerçekleşiyor
Üsteğmen

Alıntı:
serap41 Nickli Üyeden Alıntı
belki inanmayacaksınız ama çok yakın arkadaşım aynı şekilde ve hiç parası yokken araba sahibi oldu . önce hayal etti sonra arabasına park yeri hazırladı araba için koku falan aldı ve sonunda arabayı aldı ;)

Peki hiç parası yokken ne şekilde geldi araba ona? Biri mi hediye etti? Para mı çıktı lotodan yada başka birşey mi oldu? Çok meral ettim, tabiki söylemek zorunda değilsin
  Alıntı ile Cevapla