Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2010, 09:45 PM   #3 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Ece Temelkuran'dan, Mizacımız Kaderimiz...

Alıntı:
alakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son cümleye bayıldım:

"Mizacımızı, hiç düşünmeden, karnımızdan gelen bir bilgiyle kuruyor ve sonra bir kader gibi yaşıyoruz bunu, “kader” diyoruz adına. Sonrası... Sadece alışıyoruz kendimize."
Ben de öyle... Bazen bir tek cümle hayattaki gidişatımızı değiştirebiliyor değil mi? Üzerine günlerce düşündürüyor. Tavsiye ederim Ece Temel Kuran'ı... Düşündüğüm her şeyi "işte ben de tam onu demek istiyordum", dedirten bir kadındır. Her makalesi insana ışık verir, yol açar.

Çok teşekkür ederim fikrini benimle paylaştığın için Alakas. Bu yazının içinde bana da dokunan kısımlardan biridir. Sevdinse makalelerini takip et, paylaşalım.

Mizacımız kaderimiz değilmiş, ben artık biliyorum.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla