Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2010, 05:33 PM   #44 (permalink)
elccy
Üsteğmen
 
elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 286
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart Cevap: Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

[quote=rolex;42923]Sabahın enerjisini içinizde hissederek güne başlayın. Bundan sonrası basit. Gün içerisinde ne yaşarsanız yaşayın olumsuz bir kelime asla kullanmayın. Olumsuzluğu andıracak kelimeler dahi kullanmayın. Pozitiflik orucu tutun. Biraz zor olabilir ilk gün için ama ilk gün bunu başarırsanız diğer günler çok daha kolay olacaktır. İlişki kurduğunuz insanarla güleryüzle konuşun ve bunun farkında olun. İçinizde bir sıcaklık olduğunu hissedeceksiniz. Aklınıza daha önceki olumsuz duygu ve düşünceler mutlaka gelecektir. Asla kabul etmeyin ve o an hemen başka bir şeye, başka bir yere odaklanın ve odaklandığınız şeyin üzerinde düşünceler üretin. Örneğin bir kaleme bakın ve onun nasıl yapıldığını düşünün, veya o an yanınızda ne varsa ona odaklanıp onun oluşumu veya görevi ile ilgili fikirler üretin. Bu sizi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırıp rahatlatacaktır. Kendi kendinize gün içerisinde olumlu telkinlerde bulunmayı asla ihmal etmeyin. Bunun bir gereklilik ve yapmanız gerekn bir sorumluluk olduğu bilincine varın. Gün içinde en az 5 kez kendinizle ilgili olumlu, içsel ve sesli telkinlerde bulunun. Bu değişikliğe beyin itiraz edecektir. Eskiyi isteyecektir. Kesinlikle kabul etmeyin. Bu durumun yoğun olduğu zamanlarda veya kötü olduğunuzu hissettiğinizde hemen yer değiştirin. Yani başka bir yere gidin, hava alın, diğer odaya gidin veya lavaboya gidip yüzünüzü yıkayın. Bu şekilde bir hafta bu egzersize kararlılıkla devam edin. Bu egzersizi başaramadığınız zamanlar olabilir bunların üzerinde durmayın ve düşünmeyin. Siz yolunuza devam edin. Yarı yolda bırakmayın. 7 gün sonunda olaylara bakış açınızın değiştiğini, içsel enerjinizi, hayatın farklı yönlerini, yaşadığınız olayların aslında sıradan olaylar olduğunu ve sizi etkilemediğini göreceksiniz.

Pozitif bir insan olacağınız için de pozitif şeyleri çekmeye başlayacaksıınız. Etrafa yaydığımız bu olumlu enerji bize kat kat fazlasıyla geri dönecektir. Daha önce yaşadığınız olumsuz duygu ve düşünceler zinciri yerini tersine bırakacak ve hayatınız tersine dönmeye başlayacaktır. Yani ortaya daha rahat ve mutlu bir yaşam tarzı çıkacaktır. Unutmayın, mutlu olmak demek hayatın istediğimiz şekilde gelişmesi demek değildir.


dostum harikasın,harikayız,harikalarım benim... ben ce de sence.. oyle yapıorum bende.. bazen yenılsemde kara bulutlara genel de yapıorum ben bu oyuna POLYANNACILIK OYUNU DİORUM:))))s mil56

paylaşımına ve emeğine saol...
__________________
Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun
elccy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla