Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2010, 05:14 PM   #7 (permalink)
planner
Üsteğmen

planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Başarının Matematiği GÜZELMİŞ.. :)

Acı ama gerçek.

Neden bu sonuca katıldığımı anlamanız için size işte yaşadığım bir anımı anlatmak istiyorum.
İşler kötü gidince küçülme yolunu seçen patronumuz kimi çıkarsam diye herkesi göz hapsine almıştı. Bir baktım ki kendi halinde olan, kimseyle yüz göz olmayan, herkese "siz"li "biz"li konuşan benim de ismimi listeye yazmış. Bu listeyi bana gizlice okuyan patron yardımcısı çok yakın arkadaşımın uyarılarına uyarak, ertesi hafta patronun dibinden ayrılmadım. Her yapacağım iş için kapısını çaldım. "Aman sizin fikriniz çok önemli, aman sizin onayınız daha değerli,vs..." gibi laflarla kapısına dayandım.:) Ama kişiliğim gereği abartamadım tabi ki.

Patron davranışımı çok beğenmiş olacak ki hafta sonu o listeden adımı çıkarmış.

Yaptığım işi seviyorum. Onun istediği övgüyse eğer onu da yaparız. Kimse işini düzgün yapan ama masasında kös kös oturan birini sevmiyor. Lak lak edeceksin, çene çalacaksın, hatanı çenenle örtbas edebileceksin. Maalesef benim deneyimlediğim iş dünyası şimdilik böyle.

Umarım bu konuda yalnızımdır.

Teşekkürler.
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla