Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2010, 10:52 PM   #3 (permalink)
RenaC
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Gözaltı Torbaları :(

Gözaltı torbalarına kesin çözüm Gözümüzün altındaki siyah halkalar ve gözaltı torbalarından herhangi bir tıbbi destek almadan kurtulmak mümkün
Gözümüzün altındaki siyah halkalar ve gözaltı torbaları insanların hem yorgun hem de daha yaşlı görünmesinde etkili oluyor.Tibbi müdahaleye gerek olmadan bu hoş olmayan görüntüden bazı pratik uygulamalarla kurtulmak mümkün.
İşte size gözaltı torbalarından kurtaracak öneriler:
Bol su için:
Siyah halka ve torbalardan kurtulmanın ilk ve en önemli adımı günde 8 bardak su içmektir. Su yalnızca gözaltı bölgeniz için değil, bütün cildiniz için oldukça önemli faydalara sahiptir.
Salatalık dilimleri:
İşte en eski ancak bir o kadar da işe yarayan yöntemlerden birisi olarak kabul edilen soğuk salatalık dilimleri ile uygulanan yöntem. Haftada 2 – 3 kez gözlerinizde 15 dakika salatalık dilimlerini beklerin. Boşuna eski ve en fazla bilinen yöntem olarak uygulanmadığını göreceksiniz.
Patates:
Salatalık gibi patates de gözaltındaki karanlığı alır götürür. Soğuk patates dilimlerini 15 dakika kadar gözünüzde bekletin.
Gülsuyu:
Gülsuyunu kozmetik olarak kullanmayı denediniz mi acaba. Buzdolabında bir müddet beklettiğiniz gülsuyundan bir miktar pamuğa dökerek gözaltlarınıza hafifçe kompres yapın.
Çay poşetleri:
Çayınızı içtikten sonra poşetlerini atmayınız. Çünkü bunlar sizi göz halkalarından kurtaracak olan küçük ama güçlü savaşçılardır. Soğuduktan sonra poşetleri göz kapaklarınıza yerleştirerek 15 dakika süreyle bekletin.
Uyku:
En az 7 saat olmak üzere uyumaya özen gösterin. Taze meyve ve sebzeler tüketin. Kısa sürede etkilerini göreceksiniz.




Bunuda buldum
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla