Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2010, 03:08 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: KİME NEDEN ELEŞTİRİ YAPARIZ????

Teşekkürler fgceker. Aynalama yapmayı öğrendiğimiz zaman eleştirilerimizde daha haklı ve nasıl söylesem bir laf vardır çıkaramadım şimdi öyle oluyoruz.

Benim eleştirdiğim çok şey var. Ama aynalama yapmayı alışkanlık edindim. Derhal aklıma geliyor. Önceden baktığımda kendimde de olan şeyler vardı. Şuan öyle bir şey yok çok şükür. Ya da gözümden kaçırıyorumdur. Ama sert eleştiriler yapmıyorum.

Bazı şeylerden gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Yani düşünüyorum da eksikliğim olabilecek bir şey değil. Anlamıyorum. Diyorum ki içinde ara. Onu da bulamıyorum. Yani nereye yansıtmam gerekiyor bilemiyorum. Bakalım artık. Çıkarırız bir yerlerden.

Sevgiyle kal.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla