Sevgi, yaradanın bizlere bahşettiği çok büyük bir duygu.Her cismin, her duygunun temelinde olan.Varoluş sebebimiz.Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek, muhabbetin en üst derecesidir.Bunun farkında olabilmek gerekiyor.Sevgiyi aynı zamanda, göstermek de lazım.Yoksa içimizde kalan sevgi, aynı öfke gibi bir süre sonra bizi rahatsız etmeye başlıyor.Sonucunda da hastalıklar, yanlışlar,üzüntüler ve insanlık suçları kaçınılmaz oluyor.O yüzden sevgimizi her durumda söylemekten, göstermekten çekinmeyelim.Bir süre sonra bizim gözümüzde büyüyen, halbuki zerre kadar küçük olan sorunların ortadan kalktığını göreceğiz. Buna hemen şimdi, en yakınımızdan başlayalım...Ben şu an yalnız pc başındayım.En yakınımda bu konuyu açan shamanic var ve onu sevdiğimi söylemek istiyorum.Bu siteye çok büyük katkıları olan, bana ne yapacağımı şaşırdığım bir anda hemen cevap yazarak sorunumla ilgilenen, teşekkür ve karma konusunda sitede en eli bol olan (gerçi bu aralar bunlara ara vermiş gibi ya da ben öyle hissediyorum

) araştırmacı, kendini geliştirmeye çok açık, teşvik edici, eleştiriler karşısında olabildiğince nazik tavrını bozmayan,bilgilerini paylaşmayı seven bir kişilik olduğunu düşünüyorum.Tüm bunları da bütün samimiyetimle söylüyorum..