Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2010, 12:29 AM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: bir gencin isteği..

Yanımıza hoşgeldiniz şeyhzade,

Günlüğünüz hayırlı olsun. Değişim ve gelişimleriniz çoğalsın. Yakında aşacaksınız tüm bunları. Nerede bulunduğunuzun ve hangi yöne gitmek istediğinizin farkındasınız çok şükür.

Dilerseniz forumdaki ücretsiz telkinlerden faydalanabilirsiniz. Öncelikle günlük 8-10 saat kadar ego ve suçluluk telkinlerini öneriyoruz. 2 hafta kadar sonra listenize başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini ekleyebilirsiniz. Onun dışında forumdaki diğer kişisel gelişim konularını da inceleyebilir ve kendinizi bu yolla da geliştirebilirsiniz. Zaten oldukça da güzel bir anlatımınız var.

Biz sizi değişime uğratamayız. Bunu siz istediğiniz için yapıyorsunuz. Bizim yapabileceğimiz tek şey; değişim ve dönüşümün meydana gelebileceği, hoşgörü ve sevginin girebileceği bir alan, bir boşluk yaratmaktır.

Güzel haberlerinizi keyifle okumak dileğiyle. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla