Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2010, 09:33 PM   #92 (permalink)
himalayalar
Teğmen
 
himalayalar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 85
Tesekkür: 629
183 Mesajinıza toplam 810 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
himalayalar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

Merhaba Mutlu Edeyim
ben 3-4 aydır dinliyorum. Yaz tatiline girdiğimden beri daha fazla dinleme imkanı buluyorum. Evimize internet bağlantısı çektik ve gün boyu internette dolaşırken bir yandanda liste yaptığım 12 telkini gün boyu dinleme imkanı buluyorum. Ayrıca hergün hz yusuf dizisinin birkaç bölümünü izlerken bir yandanda telkinlerin doğa sesli versiyonlarını dinliyorum. Bu şekilde günde en azından 8 saat dinleme imkanım oluyor.

ben içe kapanık ve sosyalitesi olmayan suskun bir insanım. Bu telkinleri dinleyince hayatımda mucizeler olmasını bekledim ama maalesef hala beklediğim mucizeler gerçekleşmedi.

bu sitenin ayrıca ücretli olarak satılan cd leride var. www.telkincd.com adresi. Bu siteyi gezersen çok enteresan konu başlıkları göreceksin. Doğal penis büyütücü, erken boşalmaya son, doğal göğüs büyütücü- küçültücü, dövüş sanatları, tai-chi, fare korkusuna son, iğne korkusuna son vs...

Hayatımda mucizeler gerçekleşmedi dedim fakat sitede ayrıntılı bir araştırma yapınca benim gibi sosyal-fobik kişilerin en azından 1 yıl süreyle dinlemeleri gerektiği söyleniyor.

SAĞLICAKLA KALIN
himalayalar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla